IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 7, 2009

Popeyes TTDI

yg ni kejadian ari sabtu lepas..bangun tido tu, tgh2 mandi ttibe terbayang ayam goreng
tapi takmo yg KFC or McD..ngade nk try POPEYES ni

korg pernah try tak?? terletak kt TTDI..jgn tny jalan ape..gue fail bab2 tu..tau2 da smp :p



dtg time lunch..masya Allah bleh jem ayam dia..jenuh la aku tggu dekat 10 minit gak la
da la mmg kebulur..tapi aku bersabarrrr..
kite makan side dish dulu ye :)
aku suke mash potato dia..ade pedas2 cili sket..selalu kan kalo KFC dia letak pepper kan bg pedas..ni dia letak cili
sedapppp
tapi fries tu aku kureng sket..aku suke lg fries McD..mmg terbaik la kan


da licin side dish baru la smp ayam nye..panas okkkk melecur tgn aku
ayam dia ok la not bad..
yg penting besar ok..tak mcm KFC la ni..ayam bantut..yg ni peha dia gebuuu

pastu tak la minyak sgt..rangup kulit dia :)



kalo nk cuba pegi la google ye..yg pasti kt TTDI..

*amik ko entry makan sesaje

13 comments:

mama tisya said...

dkt je ngan opis kitorang tp kitorang tk pernh mkn sebab dgr feedback tk brp ok...kt midvaley pn ada , br buka

Manjakusayang said...

Dekat dengan rumah kimm nie...wa..nampak cam sedap jer... Ramai orang datang makan kat situ! Tapi tak pernah pun kimm gi!

CaMaRPuTiH said...

wah.. mood sudah mari. ya... episod makan2 sudah datang.

eh... nmpk cam ok... leh je kot nk trykan. tuko selera plak.

helena's said...

TAK PENAH DENGAR PON..BARU LAGI KE SAYA KETINGGALAN NE..HAHA

Nana said...

xpenah dengar katon popeye aku tau la ehehe

ezzati said...

x penah dgr jgk...kt penang xde?

++eden|essey++ said...

syana tp popeyes ni kene plak tekak ako laki bini...dah bape kali dah kiteorg mkn...kt wangsa walk mall...besh tang ayam, fries, whipped potato dier...besh wooo...pastu laks ayam die kite leh mix kan ngan pedas n ori...sos die pon sedap...layan jek...cume kalo amik udang ngan ikan tuh cam rugi la sbb sket jek...xkenyang pon..kalo ayam ako rase ok....tp ako sallute fries die....kenyang..sedap....n puas ati....hihii..ni komen jujur dr ako...hahahaa

CINTAMANISZ Lite said...

uii...mmg entry pasal makan aje ni...

rasp said...

tak pernah lak try yg kat sini...
nie sama ke yg kat jakarta, bandung nie ek...
kalo sama leh gi try...
coz masa try kat sana sodap je...

ratu78 said...

hampir gak lah aku ngan errynn nak g makan kat sini ngan geng2 yg lain tp last2 tak g sebab dgr feedback tak best sgt menu nya, so pilihan terbaik kfc ngan mcd lah jawabnya....tp per2pun at least ko dah try weh....

Nana said...

aku sampai skang xtry lagi makan kt sini
padahal ada je kt wangsa walk tu

Nana said...

orang kata lg sedap dari kfc tol ke

mama tisya said...

byk gk nama aku disebut2 dlm blog ko ni...especially entry mkn2