IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 14, 2009

Satay Station

ok kesah makan2 kembali ye :)
kejadian jumaat lepas..member2 syarul ajak lepak makan kt Satay Station
area Kg pandan kot..ntah pusing2 sesat2 tau da smp..moekkeeee bukan la sesat melampau..salah simpang jek



menu ade 2 jek kt situ..mee rebus
yg ni aku tak try..sejak2 ni kembang tekak aku tgk kuah2 pekat gini


dan ofcos sate ye..yg ni mmg sedappp..besar2 ok size nye


antara yg sempat aku snap..gelap uols..tak nmpk muke sorg *tipu*


depa sume ni member kt area umah tu..kire jiran tertangga la ni

nampak tak budak muke separuh atas tu?? kagum ok ngan dia..umur baru 4thn kot, tapi hafal yassin ok..tak la sume tapi byk gak la..comel gile


-kemudian kami pun pulang :)

8 comments:

a.n.n.e said...

dekat ngan rumah saya ni, satay tu ok la besar n sedap la jugak tp mee rebus tu tak best sgt

ratu78 said...

lama amat aku tak makan sate....lupa dah hah bila last makan sate heheheh

mya said...

bila la aku nak gi sini... adehhh... tingin...

Nana said...

aku penah tgk tmpt ni dlm paper blom pnh try lagi

gee ryder said...

dkt mane satay ni?
sedap tak?

SyaNa said...

gee aku tak sure nama tempat dia..tp kalo lalu MRR2 dr gombak nk ke Tesco Ampang, dia belah kiri b4 tesco
mcm ade msk area kampung..kat pandan indah kot

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohh penah dengaq gak pasal satay station nie..my prenz buat anniversary kat c2..tapi xpenah cuba lagi..sedap nyek..nanti leh try..hehehe

Nana said...

kt setiawangsa ada dah buka branch dia senang xyah g jauh2