IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 7, 2009

Penang Village

selamat pagi!!!! :)
lama da kan blog ni tak de gambar makan2..hahaa meh kite start minggu baru ngan gambar foods
tapi aku lupe hari ape kejadian ni..balik keje tu kelaparan tahap melampau..teros ajak syarul makan kt plaza damas bawah ni..kite ke PENANG VILLAGE (ye ke?? lupe la :p)

aku ni skrg kalo lunch mmg tak turun makan..mmg takde la nk jalan2 kt bawah mcm dulu..sbb ayat syarul "kalo syg da start jalan2 kt bawah tu, syg kena buat sume keje umah.."
oh kejam kan..so aku kan tgh malas gile skrg..mmg takmo buat keje..
kena la bekorban hasrat nk jalan2 tu :p

kalo lunch tu just order jek dr bistro bwh pastu dia anta naik atas..kkdg tak lalu da aku nk mkn benda kt bistro tu..tu yg balik keje lapar gile..

ok..ok..meh aku tunjuk ape aku mkn

mine, laksa asam..ade yg kabo, awal2 ni tak elok makan laksa..sejuk..tapi aku makan sket jek..sumpah tak abis..mmg buat nk rse masam kt tekak jek


syarul amik mee kari...ha kalo kari skrg ni mmg aku tak lalu..kembang tekak kalo tgk kari
ni tgk gambar pn aku da meremang bulu roma


dessert syarul pilih cendol durian..sedapppp
mmg terasa durian yg segar..


ok..ade yg rindu nk tatap muke aku???
ini la sye di petang hari..muka pucat tak mekap..tp skrg ni pagi2 gi keje aku rajin mekap tau..later2 aku tunjuk ye..
ntah nape feel mau mekap tu adeeeee je..hahahaha

ok sampai di sini saje catatan utk hari ini :)
semoga berjumpa lagi..

7 comments:

JiEjAh_DeEn said...

sudah mula kepingin mkn masam² yer syana .. take care yer :-D

CaMaRPuTiH said...

blum ready nak citer any news ke? i'm just waiting. take care dear.

cintaKusayangMu said...

k.syan...bila mau canang itu brite gumbire./...sudah tertnggu2 ni...
sedapnye lkasa..dh lama xdpt ni..huhuh..kena g redah laksa shake ni...

CINTAMANISZ Lite said...

mak aii...bkn makanan tu yg menarik minat akak..tp mangkuk hidangan dia tu..cantik ler. Hmm..kot nanti gi langkawi akak terjumpa mangkuk cenggini..harus akak beli 3-4 biji utk guna tiap2 hari, haha.

Eii...senyuman mu tetap berseri2 syana. Haruslah En. Syarul mu itu simpan senyuman hang dlm hati dia, hehe..

SyaNa said...

jiejah~ lagi masam lg aku suke :)

camar~ insya Allah sket masa lagi..tq yang

qis~ tp kan qis bg akak laksa pasar malam or tepi jalan lg sedap dr laksa tempat2 gini

kak alona~ mmg cantek kak mangkuk dia :)

senyuman berseri sbb dpt makan..laparrrrr kekekee

Nana said...

saje je ko ni..perut aku tgh bunyi kerok kerak ni pg tadi xbekpes lapo giler!!!

Anonymous said...

ai syana..lama tunggu u update blog..mana tau kot2 ada gud news..tp mcm dah ada bau2...

take care k...masam8710