IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 2, 2009

Ayo yoooooo

Salam uols..
kat opis ke sume nye?? sama la aku pun kt opis gak neh..baru start keje smlm so agak kebizian plus network opis ni mengong2 sket..
lagi pun kan lately ni aku sgt malas nk bukak blog..blog korg aku just jengah jek tak tinggal jejak..bukan ape wey takde idea + malas mau taip2

bukan aku lupa blog2 korang tau..bg aku masa sket ye utk tarik nafas amik mood balik :)
kesihatan aku skrg ni ok..tu je la yang aku bleh bgtau..aku blom ready nk canang besar2..

ok kawan2 semoga korg hepi2 selalu ye..ingat2 la aku kt sini..ewahhhh heheheee
ye la kot aku lama tak update jgn la lupe aku plak ye..
nnt sume da ok aku lambakkan entry banyak2 ye. promise!!!

ok bye lebiu la :)


*eh korang 1/12 (smlm) genap blog aku 1 tahun :)
kejap jek rasa eh da hepi bday to you blog..hahahhaa
tq pada sume teman2 yg sudi baca coretan aku..tanpa korang tak tentu blog ni masih bernafas lagi

17 comments:

Nana said...

aku kt umah...arini mc.hehe..lama ko xhapdate kan.
happy 1st anniversary ko sbgai bloger hehe...

MRS. K said...

hepi aniversary blog syana

JiEjAh_DeEn said...

welkam bek laling :-D

cintaKusayangMu said...

hepi besday to k.syana's blog...dh besor sh blog akk ni...
kak/..aritu akk zuh qis buzz..qis dh buzz..nape kak??

helena's said...

hepi bday blog to blog kakak!hehe

kak.saya tak balik selayang lagi.sebab weekend sibuk.nt kalo saya balik sana,saya jumpe akak yer.

++eden|essey++ said...

ako kt opis...tp ati ako kt umah lah..tingat kn alya...xsampai ati ako tgglkan die pg td...ingat die tdo, skali time ako dlm kete, ako nmpk die kua...pas2 ako juz babai2 jek kt dier...huhuhu....rase nk patah blk jek amik die bw g opis....

lame tau ako tunggu ko updated...huhu..ko cihat x...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday to ur blog..hehehhehehe

ezzati said...

hepi b'day blog kamu..hehe :)

Diarihatiku1976 said...

wah kejap je amsa berlalu ekkk.. ok syana... rehat byk2byk...

Manjakusayang said...

wah...dah setahun... ku rindu kamu ler syana...

cik mas said...

hepi besday to your blog.. syana, apa yg nk dicanang tu. da ada gud news ke... :D

Gieyana said...

hepi besday utk blog ko yer Syana..take care k!

mama_umar said...

udah kembali ke opis ye syana,heheh,aku lak lepakk pjgg kt umah ni haa..hehe

nzh1979 said...

yang.. dah back to work erk.. pape pon jgn lasak2 take care tau..
ni nak komen skaligus utk entry2 yg lama..ahahah aci tak?
nak wish selamat ulang taun kat blog ko nih.. sendiri nye blog pon tak ingat bila wujud :P
pasal belek hp laki, tak penah aku wat..ehehhe..malas la..sbb hari2 pon naik muak dgr dia sembang sama setap2 pompuan dia.. sampai tak larat aih nak belek..ekekke
tgk ko tayang gambo kat big plate tu nanti kita togeder2 nak gi big plate..lama dah tak gi..last b4 raya :D

syarul/ acoi said...

selamat ulang tahun blog syg..
abg dah jd follower.. cepat follow balik..
nk angkat jd idola ni.. rajin2 update blog..

CINTAMANISZ Lite said...

alhamdulillah..kesihatan syana memberangsangkan...

ehem..ehem...EN. syarul pun dh ada blog ke?? hehe..rajin ke dia nak apdet tu, Syana??

b.O.n.d.a said...

hepi besday tu 'Me & Mine'!!! =)
(sorry wish lambatttt) =p