IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 23, 2009

Tudung Ariani

Korg penggemar tudung Ariani??
kalo iyeee..sile pegi ke butik2 Ariani berhampiran
ade SALESSSSSS yg sgt best :)
aku tau pun bile baca blog Puan Mya ari tu
teros hentak2 kaki dpn syarul paksa bwk pegi Ariani (jgn tiru..no good :p)

mmg gile wey less dia..
aku amik yg murahan saje..

meh aku kabo price dia ye..bleh jd panduan kot korg nk pegi kan
ok yg purple & pink tu full lycra. harga dia b4 less RM60.00 after less RM35.00 sehelai
yg kaler2 tu, RM75.00 sehelai tapi buy 1 free 1..murah kan :) aku share ngan mama yg tu
pastu yg kaler hitam tu anak tudung..harga dia RM69.00 sehelai jugak buy 1 free 1..pun share ngan mama

so nasihat aku, kalo nk jimat sile pegi ramai2..so bleh la share sbb mostly buy 1 free 1
yg printed selalu harga dia RM115 tu pn buy 1 free 1
pastu yg plain awning thai silk normal price RM89.00 after less RM62.00

yg aku pakai ni full lycra kaler itam..RM35.00 je :)
berbaloi2 :)

kali ni aku beli yg plain je byk..sbb nk pakai ngan baju kurung kan..

*rasa mcm nk pegi lg jek..abang syarul....*wink*wink*

17 comments:

CaMaRPuTiH said...

cam best jek. tp kalo pi xde modal pun susah. sale sampai bila weh?

ppb_ppkp said...

humanggg ai...mahei2 tudung deme eh....aku xpenah lagi beli tudung semahal tu syana wei..nak gak.. jauhnya la ARIANI..pos kat aku buleh???
syana..thanks a lots..
aku harap aku mampu buat spt ko.. setabah ko..amin...terima kasih byk2.

MRS. K said...

tengah pikir 4-5 kali nak beli ke tak? kalau beli shawl. leh dapat 10 helai coz satu rm5 jer.. hehe

PHiRa said...

shana jom pegi

rasp said...

uisshhhhh thx for tis info sis...
nak terjahhhhhhhhhh :D

TiNiE said...

wuihhh...
bessss....tapi, akak dah gi ariani aritu..tkder hasil..gimanakah???

SyaNa said...

camar~ smp ujung bulan aku rse..modal mmg waaajiibbbbb :)

imah~ tudung ni better ko try sdiri..kot salah size ke kan..
sama2 la kite memberi semangat wey :)

mrs K~ da try sekali pasti mau lagiii..hehehehe

phira~ JOM :)ko belanja :p

SyaNa said...

rasp~ pegi cpt b4 kehabisan :)

tinie~ awat tak dpt hasil kak?? salah pancing kah??

Nana said...

baru semalam g jalan tar ngan deah amik stok tudung dia wat bniaga.nsb baik aku xpakai tudung ni klw xharus ku terjah

Manjakusayang said...

Nak pakai dengan baju kurung? ermmmmm.... 1 PERSOALAN! hahahaha...Syana jer yg boleh jawab :)

wa...murah giler! Ala...tak boleh shoping2 lagi ler sekarang nie! Tengah nak buat projek besar nie...

Iela Fazielah said...

hi syana... patutla ila bc ada bape blog tu sibuk shoping tudung kat ariani.. rupanyer tgh sales ye... harus aku pergi.. thanks 4 ur info syana

mya said...

nak nakkk nakkk beli lagi arhhhh

lady.in.lavender said...

hi..i love ariani..tapi i ada jmp tempat yg more cheaper compared to ariani..quality same as ariani even design pun ada yg sama..dgr citer ini pusat pengedar die..kalau dh ada cop pink ariani, harga lain la kan..

M@L@ said...

byk nyer borong... cantek ler color warni2 tu..akak lom penah lg beli kat arini.. beli pon kat psr mlm jer..

ratu78 said...

wah, byk borong erk
aku ingat nak ajak hubby aku g vkend ni (dah sarat pun tetap nak shopping tudung...astaga...) harap2aku larat lah nak pilih tudung2 ni

mmg berbaloi reganya weh...yer lah kalau rega biasa sampai rm60-rm80 kan...

Nana said...

aku xde satu pon koleksi tudung gini
pernah dapat orang bagi hadiah aku g mak aku
heheh ttp setia ngan tudung ikan bawal je hahah

Reddy said...

Nak pakai dengan baju kurung? ermmmmm.... 1 PERSOALAN! hahahaha...Syana jer yg boleh jawab :) wa...murah giler! Ala...tak boleh shoping2 lagi ler sekarang nie! Tengah nak buat projek besar nie...