IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 28, 2009

Birthday sape neh???

hari jumaat lepas seperti biasa lepak2 umah mama
pagi tu mmg da rse lemau gile badan ni..dok la melepek kt umah baring
makan sket muntah..makan sket muntah..adoiii

pastu lepas asar tu gi umah mama sbb nk celebrate beberapa occasion (bday kak phira (22/12) & bday aku (2/1) pastu mai dpt 7A PMR)
celebrate bday aku awal sbb next week aku blk tepeng.so ni je la time yg ade pn mau collect2 hadiah dr family aku :p

aku teringin sgt kek krim yg rse lemak2 masin tak manis sgt tau..alaa kek bodoh2 jek
pastu deco dia renda2 keliling kek kalo bleh nk kaler kuning2 putih :)

Kejadian kat kedai kek:

aku: sofea nak kek ape??
sofea: nak kek cokolat (sambil lompat2 riang tunjuk kt kek tu)
aku: eehhhh kek krim la..makngah nk kek ni la..tgk ade katun2..sofea nak kek ni??
sofea: thofea nak kek cokolattttt (muke masih hepi tgk kek dlm kaca tu)
aku: ok..kite amik kek cokolat ye

maka makan kek cokolat la ye kite :)


hahahaa pastu sofea yg excited nyanyi bday to thofeeeaaa


semangat oh dia blow candle


muke hepi..tp air liur mmg tersembur2 la..hahhahaa


ok potong kek :)

nasib sume suke kek tu..pandai la thofea pilih :)
hepi tgk budak2 hepi gitu
hilang kejap loya2 aku
pastu everytime aku tersedu sure dia tanya "nape?? nak muntah ye??"
mulut mcm mak nenek ok sofea ni..tu yg selalu rindu dia :)

16 comments:

helena's said...

pes!

rindu kat sofea jugak!

Nana said...

wah nampak sedap kek thopea tu hehe

** atie + farid + aisyah ** said...

nampak sedap kek tu....comel la sofea ni...

beb...ade gud news yg aku xtau ke?

SyaNa said...

cik hel~ adikku..kat akak tak rindu ke?? :p

nana~ nassiiib sedap wey..banana cekelat

atie~ beb *wink*wink* moh la nyembang kat YM :)

watie said...

sdpnye kek..huhu..x jemput kite pn..

atle ♥ waT¡e said...

ade ler tu...

Diarihatiku1976 said...

wahhh dah start ngidam yeekkk...

ezzati said...

hehe..tomel..

hepi b'day :)

ayien78 said...

syana...congrates.... aku rasa aku paling lmbt wish ko
jaga baby bebaik... nnt dh agak2 nk bersalin bgtau ekkk bakal hero or heroin.....
kalau heroin aku ada 2 hero ...boleh la kita berbesen hahahhar

SyaNa said...

watie~ bf awk la tido smp ke mlm

kak ina~ haah kak..ngade nk itu ini..kekee

ezzati~ bday kite nxt week..nnt wish la lagi..hehe

ayien~ haha meh kite berbesen..sonok la wey..kot bleh mak mentua anak aku bg baju2 ke kan..haha

++eden|essey++ said...

syana....kek ceklat mmg best aper...mmg patut thopeaa pilih kek ceklat...hihihi...

ko dah start uwek2 ker....alahan ko kuat ke biasa2....xpe, sabar byk2 k....mmg lembik woo time muntah2 ni..buat ape pon x kena...hhuhuhu

++eden|essey++ said...

syana....kek ceklat mmg best aper...mmg patut thopeaa pilih kek ceklat...hihihi...

ko dah start uwek2 ker....alahan ko kuat ke biasa2....xpe, sabar byk2 k....mmg lembik woo time muntah2 ni..buat ape pon x kena...hhuhuhu

CaMaRPuTiH said...

bila tgk kek thofea pilih tuh... tingin plak nk mkn kek. thn ni xbeli kek pun lg....


mesti mulut thofea mcm anak aku... ngalahkan mak org kalo dok brcakap.

Manjakusayang said...

o...dah stat dah mengidam yer... Tp, memang sedap apa kalo makan kek yang ala2 cam tu...krim kurang manis... lemak2 nyum..nyum... apapun, selamat hari lahir... Semoga sihat bersama-sama baby...

rasp said...

alahai...comeinya sofea nie!
budak2 kalo tgk kek cam excited banget kan hehehehe...

kot kot terlepas pandang 1/2 nanti...
me ucap now lah ek...
"Happy Pre Birthday"
smoga panjang umur, murah rezki, sihat sejahtera and dilindungiNya slalu :)

Nana said...

camne krim kek kat kedai tu bole nampak berkilat mcm gitu ek ish tingin nk blaja