IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, February 22, 2010

Birthday Party Sofea

Selamat pagi!!
smlm entry aku 1 jek kan..huhu la ni kurang idea la..plus MALAS :p
iklan nuffnang pn da merosot (camne nk kayo ni)

ok ni story last saturday..kak phira ade buat makan2 for family
nk celebrate bday sofea (11/2) tp sbbkan sebok dgn jalan2 CNY so postpone

bday girl yg tak berapa sehat..sian :(


tahun2 lepas tema nye Barney..tp tahun ni sofea da jd girl2..so tema nye Princess
comel!!!


pakngah gigih tiup belon yg da reput.."kak phira, ni belon tahun bile??"

pak lang, auntie, sofea & tok ma


cake ni auntie yg sponser (auntie tu gf ejam..nxt yr tukar jd maklang kot :p aminnnn)


foods..sume bukan kak phira masak :p


yang ni kak phira buat..triffle ni menu wajib dia..pantang ade pot luck or party sure dia buat ni..sedappppp


kelakar oh sofea ni..time ni sume nyanyi lagu bday kt dia..teros dia tersipu2 malu..
kalo bday org, dia yg sebok nk nyanyi pastu blow candle..tp bday sdiri malu2..
hehheee





lepas maghrib ade sesi bukak hadiah..
ni aku nk tunjuk hadiah yg sofea dpt..yg ni pn auntie bagi
ko nmpk kasot tu..getik ok..pakai high heels..hehehee


siap ade hbag bagai..ni hadiah yg dia paling suke..teros suh bukak nk pakai

da nk jd anak dara budak ni..
ok makngah nk wish happy bday kt sofea..be a good girl ok :)
ok.sekian :)

9 comments:

mama tisya said...

siap wt font beso bkn phira masak tu ye..marah die nanti...hehehehe

cute sofea ngan theme princess..nmpk gegurl..dlu ngan barney nmpk boy2 skit...wah melaram ngan hbag & heels ye...

Nana said...

hehe set alat eksesori tu sebijik mcm damia punye ada crown, handbeg & paling tak tahan ada heels...damia klw dapat pkai heels suke sengeh smpai tlinge kekekkee

happy birthday topea....

SyaNa said...

erryn~ ttibe plak terbesar tulisan tu..hehehee
haah da gegurl dia la ni..pasni more to ayu..hahahaaa

nana~ hehee..1st time dia pakai tu kan, tak balance tau..lama2 siap bleh jalan 1 umah..terer oh..

helena's said...

halloh halooh comel gile sofea.rindu pulak kat dia.kat suara dia tu..hehehe

petah!

ckp kat dia aunty hel ucap hepi bday eh!hadiah..teda...agagaa

PHiRa said...

errynn, shana memang tau...saje je dia...org ckp je lah kak phira masak semua kan...hahahhaha

makmok said...

hmmmh...waah tak ajak pun mak mok bday party thopea..nak jugak pakai topi tuuu...tiup belon.

SyaNa said...

makmok..tu tny kak phira..hehehe

PHiRa said...

makmok, sorry sgt...bukan ape mmg wat kecil2an je...dah la lauk masak kat kedai kan...hehehe...next time besar2an confirm ajak tokmok...siap nak tempah laksa johor sedapppp :-D

Nana said...

mmg mula2 xbalance dia jalan tp asek2 jatuh sebab lantai licin kasut plak tapak pastik kan asik2 jatuh je