IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, February 4, 2010

Cun tak??? ckp la cun plsssss

selamat petang!!!! da lunch ke korg??? kenyang tak???

sape2 yg baca status FB aku tau la ari tu aku mau rembat handbag kan :)
akhirnye mmg btol2 aku beli..lepas beli nyesal kooooo

biasa la kt area Plaza Damas ni brg2 sume mahal..bior la ade sales sekali pun..tapi sbbkan aku mmg bosan gile that day, aku pejam jek mata teros beli

time beli tu rasa da abis cun da..sekali balik opis tgk byk kali rasa tak cun plak..
pastu balik umah bertambah sakit hati plus terkilan sbb syarul pn ckp tak cun..huwaaaaaa



korang rasa cun ke tak??? huhu sedey ooo..
baik aku beli handbag kt Jusco ke Sogo ke..atleast ade gak brand kan..ni mmg takde brand yg glemer..tapi price dia RM99 after less RM95.00 *nangis* nyesal oooooo

ke aku kena tipu ngan org kedai tu..
korg tolong cakap cun ek :p


18 comments:

JiEjAh_DeEn said...

syana
nak aku jujur kerrr ??
mmppp not my taste kot even aku kenan ngan kaler tuh hehehe..
tp think positif jek , beg tu nmpk besar . so nanti leh bawa botol susu anak , diapers selai dua,baju bebi selai dua .. hehehhe

MRS. K said...

betui..betui.. i sokong komen di atas...

mama tisya said...

ko ari2 p plaza damas sure tergoda tgk h/bag yg byk2 itu...tp mhl nye wei..aku ckp jujur tk cun cz ada rambu ramba tp ko dh bli tkkn ko tkmo guna kn..ke ko nk wt giveaway:-p

rasp said...

kalo rege gitu kan sis..
i rasa u can get a better choice elsewhere....

mya said...

sorry syana, aku rasa tak cun. sekian

SyaNa said...

huwaaa jahat korg *nangis + meraung*
ni yg nk beli beg len ni..nk jual kt mak aku la beg ni :p

Diarihatiku1976 said...

akak pun jujur ni.. takkkkkkkkk cunnnnnnnnnnnn... tapi kena positif... beg utk bawak botol susu ok kot...

mama tisya said...

wei tkyh nangis..nanti kita p mkn2 hiburkn ati ko :-)

SyaNa said...

huwaaaaa *nangis lagi* hahaha banjir da blog aku ni :p
mmg nk kena repeat blk soping beg ni..kena beli b4 raya cina :)

Manjakusayang said...

huhuhu... Beg ini cam beg kita yang... Beli kat Sogo. Mula tu dalam rambang2 mata tu...rasanya tu ler paling berkenan... Bila balik rumah... huhuhu... tak comel... Bila adik tengok dia kata cam budak2! huhuhu.... Tp, pakai gak buat isi baju Husna, botol dan pampers! Puas gak ler pakai...coz tak de bajet lain kan... huhuhu

gee ryder said...

aku setuju dgn syarul wakaka...boleh ker? hehe

aku pun pnh gak gitu, bila blk umh tetiba rasa cam xsuka lak...adatla tu..xttp pendirian haha...

tp kalo aku, aku bantai gi beli lain..pastu yg tu kalo aku rasa mmg xnk pakai lgsg, aku bg jer mak aku ke, kakak or adik aku..abih cite

mama_umar said...

klu tnye aku,ermmm..klu pjg ermm aku tu phm2 jelah,tp mane tau akn berbakti plak beg ni nnt,aku pon baru bli beg kasi smgt g opis ;)

ppb_ppkp said...

syana...xpa la..dah beli..rugi duit gak kalo xpakai..mcm depa kata..pasni leg buh pampers baby..baju..dll..
tapi seyes...kena terus terang ni..
memang xkena kat mata haku..jgn sedey taw...
eh..dah sampai lum surat aku???

Makmok said...

Dear shana,
Mak mok punya opinion, "Trust your first instinct"...kalau dah tergerak hati nak beli in the first place, maknanya itulah yang sebenar. Yang lain-lain opinion selepas itu adalah second instinct after shana dapat opinion pihak ketiga..., let them pass..percayalah pada instinct sebab mak mok pernah kena. Dah beli asyik menyesal, then bila mak mok fikir-fikir balik kenapa nak menyesal? pakai je sebab dah beli. Kalau kita mula layan rasa menyesal lepas beli, kita akan naik syok pulak nanti akan-akan datang, beli menyesal, beli menyesal...hmmm...last-last siapa untung?. Orang kedai tu ler.

"Beauty lies in the eyes of the beholder"...Hanya org yang memakai saja yang tahu.
To me the bag is practical. The colour is soothing.

Hehe...counseling pulak ni.

Nana said...

klw aku, aku jenis suka beg kecik2 je.heheh tp aku xmau la ckp cun ke idak.

tp xpe..nanti ada gunanye beg ni bia bb ko dah kuar..kang nk g jalan2 bole sumbag btol susu, pampes segala bagai

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hmmm..lawa tu lawa ler..tp mcm tak berbaloi ngan harga dia ler, syana..

~Eila @ Along~ said...

haip haip..ni aku nak marah ko ni...pasai pe beli beg main bedal aje..isk isk isk.....
jgn tergoda dgn pandangan mata..hehe
kalo aku..beg aku takmo sumer aku sedekah kat org je..anggap je la bat amal jariah...hehe
beg ni color cun aper....

PHiRa said...

shana, gua dah tgk beg tu secara live...cun je beg tu sbb dah tanggal rambu ramba tu...ikut nasihat makmok...trust ur 1st instinct...
tapi kalau ko nak jual kat aku mmg aku taknak beli sbb aku mmg takleh beli beg selamat 5 thn...hehehhee