IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, February 17, 2010

Holiday yang sangat sakit

selamat pagi kawan2..
wah lama cuti mood keje pn lambat mariiiii

ok aku teros story la 1st destination aku cuti CNY hari tu
actually aku start bercuti khamis lepas..aku amik 1/2day sbb da booking hotel AWANA GENTING yg free tu..hari lain da penuh so taram je la hari yg available

tapiii start dr mlm rabu tu aku da start nk demam + selsema..sgt la menghampakan :(
malam tu gi jugak klinik doc bg MC khamis tu tp gigih gk keje sbb byk tak settle lg

thari tu suh syarul amik aku laju2 sbb ade 1 lg penyakit yg dtg..huhu sgt suweyyyy ok time ni la dia nk maiiiii

kalo selsema tu aku bleh tahan lg..tp bile dtg part yg 1 ni, mmg tak bleh tahan weyyyy..later2 la aku story

bilik free yg besar tp mmg tak enjoy langsung..sian syarul :(
















mmg merugikan percutian kali ni














sampai AWANA kul 5ptg check in teros masuk bilik sbb tak tahan sakit
pastu dok la smp ke maghrib gigih gk kuar sbb nk cari Klinik or farmasi..tp hampeh weyyy takde 1 pn yg bukak..kalo org genting sakit malam2 depa gi mana eh???
da takde yg bukak kami gi dinner kt GOHTONG JAYA jek..pastu aku ajak syarul gi puncak tgk lampu..sambil tu menahan sakit
bkn ape, takot syarul bosan plak kan dok bilik jek..tp da smp atas tu mmg tak turun pn dr kete..kabus tebal gile pastu teros U-turn turun balik AWANA



da smp hotel, sambil jalan ke bilik snap2 gambar keliling tu..layan kan je la even sakit gile..
huhu bkn mcm sakit selsema demam sakit kepala tu tau..yg ni aku rse mmg lagi sakit dr sakit2 tu..muke ko akan kelat jek


mmg sangat kecewa ok, nasib bilik free











yg ni mmg tak tahan gile..sakit sgt ni :(
nampak muke aku kelat semacam???
kesimpulannye: mmg menghampakan..padahal punya la aku tggu percutian kt AWANA ni..tp tu la kite merancang, ALLAH yg menentukan..
plan nye lepas check out ari jumaat tu nk sambung tido genting kt SRI MALAYSIA GENTING plak..tp tak jd sbb kena gi klinik gak..lepas check out, mmg teros blk..takde nye nk posing2 kt sekitar hotel tu..
ok, lepas ni entry aku holiday ngan family aku plak..yg tu best sgt :)

9 comments:

CikPuanMiera said...

get well soon... :)

mama tisya said...

sakit naper wei..tkpela nanti ko cuti2 lg....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semoga cepat sembuh k..take care..jaga kandungan bebaik k...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai siannya ko .. slow2 ler rest k ;-)

Diarihatiku1976 said...

ala ciannya ko syana... takpelah.. pasni plan cuti lagi ekk...

rasp said...

alololo cian dia...
holiday dlm sakit...
hopefully u r feeling much better now...
take care ya!

cerpelai said...

Sakit-sakit pun sempat jugak panjat Genting ye? (kenen kat Syahrul sikit) Kihkihkih..!!

ALoNa [CintamaniszLite] said...

alamak...dh dekat ngan kampung akak...
Tp..lama dh tak sampai sini, hehe. Bajet masih tak sesuai, ngee

mama tisya said...

sian ko