IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, February 18, 2010

Luahan jek..takde ape pun

Lelaki & Perempuan takde istilah kawan..
lantak la ko dulu bestfren time tadika ke time skolah ke..bile da masing2 dewasa ni lain da feling nye..
kot dulu banyak hingus la ni da gorges kan ..kite mana tau kan..
so tak yah la ek nk fren2 ngan lawan jantina..
fren2 ngan sama jantina kan ramai..baik cegah dr mengubati
ye dak???

ok noktah!

12 comments:

mama tisya said...

aku stuju..baik cegah sebelum melarat...

Diarihatiku1976 said...

aaaa...

helena's said...

nampak macam marah nih kak..

tapi saya setuju kakak!!

cerpelai said...

Gua terpaksa bangkang walaupun gua bukan seorang peguambela mahupun pendakwaraya...

Perkataan 'kawan' tu sendiri tak ada diletakkan 'bin' atau 'binti' di belakangnya... Bermaksud kawan bukannya ikut kasta...

Nak senang, ko tanya jelah kat bini gua.. Gua dah terangkan kat dia dulu masa gua cakap gua ada sorang kawan baik yang memakai baju kurung.. (maknanya perempuanlah tu..)

Walaupun sampai sekarang dia cemburu lagi tapi sekurang-kurangnya dia faham yang memang lelaki dan perempuan boleh berkawan.. Cuma kena ada batasan sebab bila kulit lain jantina tersentuh, boleh melarat ke klinik gugur janin.. Kehkehkeh..!!

Gieyana said...

betui tue...tp kalau berkawan pon..as a normal frens without the feeling..i think shd be ok..:)

Nana said...

aku sangat setuju!!! aku ngan amrul dulu bez friend...(pasal memasing dah ada buah hati kan...xleh la nk pasang lebey2 hahahah)

skali nila ktorg decide mau couple...tetibe len mcm je perasaan tu ekeke..malu2 cipan jadinye

ayien78 said...

syana...aku sgt setuju dgn ko...aku penah raise isu ni gak dlm blog aku...sgt panas ok... tk kirala dh kenal since dlm perut ke hapa ke...still tkleh kawan lebih2 ...nk kawan...kwn dgn sama2 gender jek ok

Manjakusayang said...

hehehe...

Ada baiknya jika di elakkan.. itu lebih bagus untuk kita dan pasangan kita. Lebih bagus untuk elakkan pergaduhan dan syak wasangka...

Hani said...

lain mcm jer bunyinyer akak...

Sha MytO iDi said...

hi..

juz blog-hoping..

n i really agree wif u..

mozly..dlm 10, myb juz 1 yg boleh betul2 dikire, dianggap as a fren..

n ex fren wit ex lagilah x boleh diterima!!

sall said...

betul3..

“MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

yes btol2