IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, February 3, 2010

Mencari Hobi

salam sume!!! selamat pagi rabu ;)
amacam pagi ni, hepi tak????

b4 aku update pasal check up kelmarin, meh aku nk share something ngan korg
tak la serius sgt pun :)

monday lepas check up aku bersama syarul gi IKEA nun..jalan2 cuci mata
pastu nmpak la pokok2 bunga kecik tu..sekali tu keluar la perbualan suami isteri:

Suami: abg rasa syg ni kena cari hobi la...mcm tanam pokok bunge ke..jahit2 kait2 baju ke
Isteri: oh ye ke..jahit2 tak reti la..pokok kang mati (alasan kan..)

selepas itu aku mule berpikir2 mau create hobi..hahhaaa
tapi jahit tak reti..aku berangan la nk kait2 baju baby kan..sure comelll tapiii ade bakat kah?? kekeee

korg meh share hobi ape yg korg ade..kot2 ade website yg jual peralatan kait2 or jahit2 utk beginner cam aku :)

*mlm tadi si suami bersuara:
Suami: syg buat hobi kumpul setem je la...
Isteri: *kecik ati..huhu*

8 comments:

mama tisya said...

lawak la syarul...aku pn tk reti menjahit dan tk minat tp tanam pokok aku minat tp only kt famville....:-p

JiEjAh_DeEn said...

ahahhahahha ok aper kumpul setem..
nanti² jadik antik , leh jual.

Diarihatiku1976 said...

huuh.. ataupun ko cari hobi baru ... kumpul baju baby byk2.. huhuhu...

rasp said...

buatlah hobi yg u minat...
kalo buat benda yg u tak minat...
lelama terpendam balik hobi tu hehehe..

Manjakusayang said...

hehehe... lawak..lawak...

Syana...kan banyak org jual kid jahitan tu... Nak buat sulaman ker... macam2 ler orang ada jual... Nanti kimm cek kat blog mana yer... Kat Jusco pun ada jual benda2 cam nie...
Dan hobi yang paling senang... masak2... hehehehe

sararisa said...

kak syana... masa sara peknen yg first dulu suka wat cross stitch,suka masak,...yg kedua malas yg amat...bb boy katakan...ekekeke...kak cari yg senang2 dulu..

sall said...

hihihihi..lawak2. Apa hobi sebenar ko weyyy...

“MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

hobi aku skang
masuk blog kau haha