IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, February 8, 2010

Sila bagi sumbangan

selamat pagi isnin :)
wahhh ramai yg ckp tak cun ek beg aku..huhu tp takpe..benda da lepas usah dikenang..aku pakai jek smp lebam *ayat sedap hati sdiri*

ok..kan ari tu aku ade mintak sumbangan setem GUARDIAN kan..ingat tak??
so ade la 2 org reader yg baekkk hati layan kerenah aku :)
tq korg

Jumaat aku mc..so pagi2 buta td masuk opis nampak ade 2 surat..ye ye ye...


siap envelope urusan seri paduka lagi..suspen jek kalo tak tau ape isi nye :p

yg pos express tu my kimmi yg bagi :) dia bg 13 keping setem
yg envelope brown tu dari IMAH..nun kt perlis nun..dia bg 5 setem
tq sangat2 kepada korg..lebiu la..muahhhhhssss
*pssttt duit setem ngan caj pos express tu kalo nk claim meh sms aku ye :)

yeaaahhhh banyak ooo rezeki setem aku :)
tak sabar2 teros aku tampal2 dlm kad aku tu


see, da nk penuh kan..kot sape2 nk derma lg bleh la :)
aku short 6 lagi setem..



tak sabar nk redeem kepala lion or tiger :)

9 comments:

Nana said...

hehe..kumpul jgn xkumpul

mama tisya said...

caiyok2..skit lg nk penuh

rasp said...

sis, ekceli i pun ada pos gak kat u last thursday kot...
gamaknya lum sampai lagi lah tu....

SyaNa said...

rasp~ ye ke sis..tak smp lg kot..tochei eh :)

Manjakusayang said...

:)
Senyum puas hati coz dapat penuhi hajat ibu mengandung...
Tinggal lagi 6 jer tu... cepat syana...

watyz said...

i'm hepi 4 u laling...tgk ko bahagia sgt2 la ni...aku ade 2 jek setem tu...ekekekk...x tau la nak kumpul ke sedekah kat org... :D

ALoNa [CintamaniszLite] said...

akak ada 3 setem ni tp akak dh buang pasal xminat nak kumpul pun. MAsa tu tak tau ler Syana suka nak kumpul..hmm. Nyesal lak buang ri tu...hmm

Ari tu jd ke balik Tepen??
Sori ler...akak terlambat emel no. fon.
Lain kali ada balik..jgn lupa koling2 ye..hehe

mya said...

rajin ko kumpul ek. kalau aku, memang takdok laa.. ke laut semua nanti. heh

zety said...

heheh,besenye org preknen ni murah rezki,hrp2 dptla pale tiger/lion tu eh =)