IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, February 17, 2010

Bukit Tinggi

selamat pagi!!!
adoi penat mau update cerita holiday..ok ok ni last story ek

lepas da bye2 kt depan chalet Janda Baik tu, kami pn pulang..tp suku perjalanan, aku call mama kt kete depan tny sape mau ikot gi Bukit Tinggi
da sume pn mau ikot..hahhaaa

ngan sofea2 ikot kitorg..tp mummy & daddy nye balik teros
1st destination adalah ke Rabbit Park..
tiket berharga RM3 sorg


lepak2 sat sambil hilangkan lapar + dahaga









kat dlm ni banyakkkk rabbit..comel2 ko
kami tetap tersenyum riang even panas membahang


kat situ ko bleh main2 ngan rabbit tu..tp tak bleh angkat dia..just ko usap2 pastu kejar2an jek







*ttibe aku malas mau letak caption*




















































































lepas da puas main2 ngan rabbit naik atas lagi..
ke Colmar..sini bangunan ala2 ko kt negara omputih nun..cantek sgt
tp panas terikkkk

















































aku pakai shawl tu bkn sbb sejuk, tp cover bonjolan2 kt badan..hahahaaa
















tgk susunan gambar sofea kt bawah ni:
1)muke org nak sgt bubble yg bateri tu
















2)oh tak sabar nye dia nk tggu aku celup benda alah tu
















3)laju jek jalan da dpt pistol bubble
















4)tembak makngah!!!!
hahahaa sofea da 3 tahun..nampak sgt dia mcm kakak2 time ni :)
















one happy family:)


































































































destinasi terakhir adalah ke Japanese Garden (eh ye ke nama nye tu??)
plannye nk jalan2 tgk umah2 jepun tu..tp bile smp sana tgk bukitnye adoi tak larat aku nk panjat
last2 mama & babah jek yg naik
anak2 tunggu sofea kt bawah..

tgh2 lepak makan eskem, dengar plak org panggil nama aku..
rupenye DIANA..heheee bawak baby Aidil panjat bukit tinggi eh :)
aku sebenarnye tergamam tau tgk ko diana..hahaa teros blur2 nk sembang ape..kekeee
















caya la Aidil..baru 3 bln da panjat Bukit Tinggi..auntie 29thn ni ha baru smp..heheee
















tak lama pn kt sana..ni tgh tggu shuttle..sbb paking kt Colmar td














da penat jalan2 teros balik umah tidooooo :)
sangat penat tp syiok..

12 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku dr jauh dah nmpk ko syana .. pastu aku takut salah org ..aku confirm kan tgk hubby mu itew ..ha..ha.. cam tang janggut tue .. heh...heh... aidil sipa sembur air liur + susu kt ko ..sowi ler yer .. he..he.. ;-)

Diarihatiku1976 said...

akak gak yg tak jln memana cuti2 ni.. makan-tido makan tido.. ahahksss

SyaNa said...

diana~ hahaha..ala takat muak gitu takpe wey..perfume asli tu :)

kak ina~ tu aktiviti paling best tu kak..makan tido makan tido..mmg nikmat oooo..heheee

Nana said...

dahsyat la ko ni berjalan sakan...xpe baik utk bb, baik utk ko heheh...1st time aku g bkt tinggi br buka, rumput penuh kt tmpt rabbit tu skang dah botak tinggal pasir je

cintaKusayangMu said...

hahaha..tu la k.diana ada bgtau jmpa k.syana kt bkt tgi...hehehe...best2 dpt jln2 g sane..merasa gak akk g sane..qis ni tgk gmbr org je la...huhuhu

gee ryder said...

sakan becuti..byk tul tmpt ko pgi...bestnye..aku 1 tmpt jer..blk kg haha

M@L@ said...

dapat syana jumpe si comei tembam aidil yer..x sangka yer tpt bercuti sama hehhe...

ayien78 said...

syana... suka tgk perut ko yg comel ittew... kiut sungguh

jalan selagi boleh skrg ni..mana teringin nk pegi berdua...ko pegi jek tau sbbnya lepas ni ko dah ada handbag baru yg kena di bawa kemana2 dan menyibuk bila ko nk bermesra dgn laki ko hehehehhe tapi aku pasti handbag tu ko bakal sayang sgt2 heheheheh

ALoNa [CintamaniszLite] said...

vouge laa mama...haha...

** atie + farid + aisyah ** said...

wah..syoknye jalan2 kat bukti tinggi.. tapi panas ek... nampak sgt teriknye tu.. ko ni tak panas ke pakai hitam... jgnla tutup2 perut tu.. kang bb merajuk tau!

ko makin comel...suke tgk ko happy...

Nana said...

xde la panas sgt atie time angin tiup sejuk2 juga...klw malam pergh...xyah buka ekon

mama tisya said...

best dpt jln2