IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, January 6, 2012

JJCM- Johnny's Restaurants Wangsa Maju

hoyeeeee....asyik entry makan jek lately ni..
kite kasi perabih gambar2 dlm memory ni ek

ok ni sempena mama nak belanja konon2 celebrate bday aku la
pegi ari sabtu 31 Dec ari tu...


semua adik beradik ade...kecuali babah & kak phira :(


ceria dapat makan :p


mama yang kaya :-)

asal kuar ngan aku jek, dia belanja makan...mana tak gemok aku ni...

love u mama



2 hero kesayangan hamba...



makan steamboat..amik 2 set



tak reti2 kenyang perot ni bile org belanja...

up plak dessert






tahun ni bday aku mmg xde kek2 bagai
padan muka aku :p

aritu babah nak beli time celebrate sekali ngan bday kak phira (22/12) aku ckp xmo la da share2 kek..

da 30 tahun asyik kongsi kek ngan kak phira

tahun ni nak la kek sorang2..
sekali amik ko..langsung xde kek..hahahaa

13 comments:

♥cikmOt♥ said...

hepi besday kak...awalnya ko lahir...aku baru 30 tahun ni...hahaha

~diAhOntHeblOg~ said...

haha..pdn muke ko xde kek..da tua weyh..xyah la ber kek bagai..mintak la natang power sket..ganti kek tu..hahaha..

Falsya said...

aku teringin nak makan yg kat gambo last sekali tuh..

syana,ko duk sri gombak ker?..

Nana said...

sedap nye aku suke johneys

MRS. K said...

hahaha.. takpe, beli je kek slice tu..

aku kalau makan kat jonys suke oder ala carte sbb kami laki bini tak gemor steamboat ni

POSH76 said...

asal orang belanja mmg sedap.....jgn risau johnys ni makan bnyk takper healthy food

Falsya said...

patut la ko mcm familiar..ade adik-beradik ko pun muke familiar..aku ade member gak kat sg pusu tuh..ko kenal member aku nama zahra isa?..

Falsya said...

umur die 28..ko pun mengkeb ker?..adoiii..kire ko nie senior aku la..kecik betul la malaysia..aku duk sri gombak..

Falsya said...

aku SPM 2000..ermmm,aku dulu kat sekolah low profile..batch aku pun aku dh xingatn xleh nak recall,mcm mana aku nak ingat batch ko syana..ahahaha..

Gieyana said...

hepi beleated birthday yer Syana..bestnyer...x penah try mkn kt sini...suka desert last tue...:)

ALoNa CintamaniszLite said...

sama jer aksi syarul ngan iman terbukak mulut, hehe...

watyz said...

belated besday laling!!!

Stephanie Mitchell said...

sama jer aksi syarul ngan iman terbukak mulut, hehe...