IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, January 18, 2012

Muzium Negara..lama gile tak jejak kaki

bile korang last dtg muzium???
aku lupa last bile..hahahaa rse2 zaman rombongan skolah rendah kot :p

gile keji ok...
so mari la kite ke muzium :-)
balik dari PD, teros ajak syarul singgah sini..
time tu da kul 4 lebih..nasib bukak lagi

mak aii...sejuk gile dlm muzium kan
pasni nak dtg kena bwk jaket..iman da ketaq2

ade yg pameran khas pasal kapal karam tu
tapi aku xmasuk tu..masuk yg biasa pny jek
bayaran 2 hinggit jek...

yang Pameran Kapal Karam ni brape ringgit ek??
nak masuk, tp time tu mcm nk tutup da..
rugi je kang..


best la gi muzium
pasni bleh pegi lagi..



lepak2 tempat gini lagi jimat aku rse

da la jimat, ilmu pn dapat...


dari pegi lepak mall, sah2 banyak duit akan abis kan
iman pn mcm da bleh la paham sket..hahahaa sket je la

kenal da la kalo tunjuk meriam pistol segala tu..hehee

CNY ni bleh la buat plan gi zoo plak

:-)


* utusan kepada mya: beb, mmg aku jadikan ko sumber inspirasi ni*

6 comments:

Mya said...

hehe.. bangga kejap :D

AdanyaKauUntukku said...

ari tu akak pun nak singgah
tapi encik husband kata terlepas sudah..langsong tka pegi dah sampai skrang..

best yek syana kat sana?

♥cikmOt♥ said...

aku pun lama tak p weii...
last rasanya masa berpacaran dulu...

Pinkjambu said...

aku last pigi masa hat pameran antu tuh, cmna ke gaya deme bwk kete voksegan kunen masok dlm tuh, punyale ramai manusia pon.. kekekek

MRS. K said...

last aku pegi zaman becinta. dah taktau nak dating tang mana, last skali masuk muzium.. wakakak

Myra Jay said...

Sejuk ye dalam muzium tu kak?

Muzium ni bagus untuk budak2 belajar sejarah kan :)