IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, January 13, 2012

Muzium Tentera @ Port Dickson

sepanjang hidup ni, brape kali pegi PD
tapi ni la 1st time jejak kaki kt muzium ni...ni pn gara2 tak tau nk ke mana b4 check in :p

nasib la free kan ..hahaa kejam ok statement

ni kesah last week..pegi ahad, baliknye isnin..saje amik cuti sbb malas nk tempuh jem gara2 hal Anwar tu (9/1)
berpurple la kite ye :-)

sesambil tu menunaikan janji pada adik kecik ni
dr dia abis SPM aritu tak bawak dia ke mana pun



Iman tgh noneng2 tu sbb br bangun tido..


siap menung2 lagi


oohoooo aku da GEMOK balik..hahaa *pernah ke kurus ek*


mula tu takut nak masuk terowong ni

tapi bile pk balik, bile lg nk try.,.masuk je laaaa..

nasib xtakut sgt :p


iman kagum2 tgk jet2 ni..

eh jet ke? kapal terbang kan


aku pn kagum tgk helikopter :p



time ni panas terik..menyucuk2 jek rse..


panas2 pn posing tetap posing..haha

bile dtg PD tu bawak2 la kaki jejak muzium ni ye
da la fee, pastu korg bleh baca la sejarah2 pasal askar2 kite ni

:-)

7 comments:

Iela Fazielah said...

ila pun xpernah pergi....

Nana said...

wahahaha
aku ni kawen je ngan askar
xpenah pon g muzium tu
dah tu
amrul dah bosan katanya
tu tempat berak dia...
skolah dia opposite muzium ni

adarnadzmie said...

menarik juga muzium ni kan... klu bw anak2 akak tentu syok jer.. hehe

AdanyaKauUntukku said...

gi makan sate ostrich tak? huhuhu

POSH76 said...

bess jugak sekali sekala layan sejarah nie

POSH76 said...

bess jugak sekali sekala layan sejarah nie

ieda said...

memang banyak tinggalan sejarah .. bagus tempat macam nie budak2 pergi , bukan senang nak tgk zaman2 dulu punya sejarah ;)