IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 17, 2012

Nasi kukus ayam panggang @ Cowboy Place PD

Morning!!!

adoii cerita holiday ke PD tak abis lagi uols..
peginye da berkurun2...huhuhu

ok sambung

lepas gi Muzium Tentera tu, perot lapar.
ape lagi makan time!!!!!

da 2 kali makan kt kedai cowboy ni..


tapi kan..nasi dia sket kan..ke kami yg kebulur nampak sikit??

ayam sedapp..aku suke sambal dia..fuh!!!

susah la kedai xde baby chair :(

xselesa iman nak makan


asap bukan sebarang asap...

ok nanti sambung :-)

-tak sabar nak cuti raya cina-



11 comments:

Nana said...

aku g sekali je
klw ratah saje aku suka ayam dia

~diAhOntHeblOg~ said...

kalau la die buat nasi tu ade rase lg sedap kan..ayam die sedap!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lupa nak bgtau aku jumpa iman kt klinik mlm ahad tue ... alahai gudaan nasiiiiii ..hu..hu

qemaishak said...

namnpak sikit gak nasi tu, ke seleraku yang besar hehe..

kak, sama la tak sabar nak cuti panjang CNY ni..

POSH76 said...

pernah nampak kedai ni tapi tak singgah...

Cute Mum said...

baru nak try makan kat sini bila dtg pd..
tapi kalo takder baby chair, susahlah..

AdanyaKauUntukku said...

ye ke tak de
masa fahim dulu ada syana

Fieza a.k.a ibu Azwar Qaiszar dan Maria Dayana said...

cam sedap je ayamnye tu yang

syanasaid said...

ade baby chair..tp kurang kot
sbb masa 1st time dulu sempat sambar kak..

saffiya_aleesya @ echa said...

kalau bercuti leh la cari kedai ni..singgah dan follow awak ;-)

watyz said...

tingin nak try ayam kat ctu...