IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, December 12, 2008

Kenapa kah??

seminggu pas rye aji ni aku rse mcm tak brape syiok jek..ati aku mcm tak sonok..korg pernah tak rse gitu? aku tak sure knape..sbb tak de la kejadian yg membuat kn aku rse tak hepi..somi ku sedaya upaya hepi kn aku..sian dia..
time blk kg raye pn aku hepi bersama dorg sume..tp start blk KL ni aku rse tak syiok..
aku lebeh suke diam jek..kt opis pn gitu..aku jd tak de mood nk berckp..pastu aku jd mudah sentap gitu..
tp aku cuba tahan kn ati..tak mo ikot kn sgt..
aku nk mintak sori kt org sekeliling aku kalo korg sume terasa ke ye..aku diam bkn aku marah..aku cuba elakkn berlaku perkara tak diingini..kekekeke

esk aku nk gi PD ngan family..hope mood aku ok time tu..

agaknye mmg simtom org nk tua kot? lagi brape minggu jek aku nk turn 28..
aku rse la kot tu tanda2 org nk beralih umur..cam budak2 la kn nk tumbuh gigi wat pangai kn..
aku mau hepiiii...
aku syg org sekeliling aku..

7 comments:

mazzura said...

adoii la syana..baru 28 tua apa nye?heheh..prubahan hormon tu :)

~Atie~ said...

aduiiiiii..tua pebende nye....ntah2 ade org baru.....jgnla stress sgt...relaks...kool bebeh

i luv u too syana..hehe

tipahvogue said...

owh, tipah slalu rasa tak sedap ati!!! kekadang rasa nak nangis jek! tipah namakannya sebagai 'mood weng-weng'. jgn dilayan sangat perasaan yang ntah pa pe tu...cuba banyakkan bersembang dengan orang keliling, cari pa pe aktiviti yang melekakan.....yek?

Anne Zain said...

hehe...no problem la syana...
u dtg 24 mlm kan?
so 25 tu kire free la gak...
insyaAllah la leh entertain u...eh? entertain ker? mueheheh

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahahha
ismptom org nk tua..
ayat ko x leh blah ler..
ala...mood org pompuan kadang cm ni le...
tetiba je rasa x der mood..rasa nk marah org je..
tp x tau apa puncanya...

Mamamanja said...

28 tu lom ler tua lagi

zura@iwan said...

ku penah rasa cenggitu gk..rasa cm x syiok jerk...then x de mood nk smbng2 ..huhu