IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, December 2, 2008

Kurus atau Sihat?


start smlm aku join fitness club..ni kire salah 1 impian aku gak..tp nape aku join? adekah sbb aku da rse aku gemokk atau aku nk sihat?


kalo korg kan join fitness club ni ape goal korg?


sbb time nk sign up tu org tu tny ape goal aku..kekeke


aku ckp la nk badan mcm JLo..hahaha boleh gitu?
tu kire aku jujur ape..ok la kan..
hopefully sume ni berbaloi..

semoga aku tak hangat2 taek kucing..

ha.. nmpk tu muke aku laki bini? penat wooo..

5 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

sy pun join celbrty fitness,tp g pun jrg2..hehehe

goal sy? nk cun cm britny spears....heheh

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

klu ko tye aku
aku nk dua2
kurus dan sihat
hahaha..
tp x nak ler kurus sgt...
x sedap mata memandang
wakakkaa

Mamamanja said...

ari tu penah p gak yg kat ou. dapat free melalui peraduan cosmo x silap. tp x sempat pun nak bersenam2 ni... pastu terus x p. cam segan plak rasa huhuhu

zura@iwan said...

best tu...aku pon tingin nk join...tp skrg laki aku je join gyms...hehe...

zura@iwan said...

fitness club ni utk kesihatan gk..hikss