IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 17, 2008

Port Dickson ~Day 1

even crite ni da basi..tp aku nk story gak..kejadian ni berlaku pada 13/12..bercuti bersama ngan family gue..sbbkan check in kul 3 kt Glory Beach Resort so kami sume pakat piknik kt pantai dpn Petronas tu dulu..aku siap msk daging kicap lagik..sedap mkn tepi pantai ngan angin sepoi2 bahasa..mata kuyu je..layan pitcher yek

ni da smp kt area PD
sye mmg rajin..kekekee



best kan mkn tepi pantai gini..time ni kak phira & co tak smp lagi

tu dia mak buyung..dtg2 teros mkn..makan tanpa sempadan..kekeke..pas makan2 tu bwk sofea gi jln2 kt pantai..panas2 pn dia suke gak tgk air tu..gedebushh..







soping haros la kan..kekekee






hubby aku plak ttibe nk men layang2 ni..kekeke..layan kn jek..kul 3ptg check in hotel..punya la ramai umat..adoii..nk dkt 1/2jam gak la baru dpt kunci..adoi yaiii





see..ramai kan org..tensen jek

xtvt malam plak..soping lagik..kekeke..tak mkn kt luar..tapau kt pasar malam jek..so haros la soping sekali kan..aku sambar swimming suit..sbb kt situ wajib pakai swimming suit..hampeh jek





abg jual rangka ayam ni sungguh la eksen..kekeke..dia ckp ramai org snap picther dia letak dlm blog..hampeh jek..



so tu je aktiviti day 1..nnt sambung day 2 plak ye..

6 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana..
seronoknye g PD...
uitt..lawa nye swimming suit tu..
cam baju nk g jalan lak..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

adoiii...
x sabar nk kesana

Nana said...

aku klw g pd bole kira bape kali mandi laut hehe sungai mandi swiming pool je

zura@iwan said...

syok na dpt gi bcuti2 ngan family kt PD..ku penah sekali je smpi..tu pon masa time sek2 dulu..hahaha..

zura@iwan said...

fuyooo ramey org ek....time weeken mmg time spend bsama family kan...

Nana said...

tu soping kat pasar malam ke
pd ada psar malam sabtu