IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, December 23, 2008

Le'Tour Malaysia

start esk aku & hubby akan mulakan journey kami..ke mana kami nk pegi??ok kt sini aku listkan date dan tempat kami dijangka akan singgah

Day 1 (24/12)
~dr opis teros gerak ke JB


Day 2 (25/12)
~pagi pas bfast nk gi danga bay
~dr danga bay ke Kluang (hubbyku nk mengimbau kenangan lalu..ihiks)
~dr Kluang teros ke segamat pastu teros ke kuantan
~kalo sempat teros shoot ke Tganu..kalo tak stay kt Cherating jek


Day 3 (26/12)
~kalo dr Tganu pagi ronda2 tganu pastu teros ke Kelantan
~dijangka tido Kelantan


Day 4 (27/12)
~pagi lepas ronda Kelantan ke Perlis
~singgah Tasik Banding
~stay kt Perlis

Day 5 (28/12)
~dari Perlis teros ke Kedah & Penang
~plan nk stay Penang

Day 6 (29/12)
~dari Penang teros gerak blk KL

korang doakan kami berjaya dengan misi ini..cewah..

9 comments:

helena's said...

eeii bestnyeeeee..nak itot bleh???

SyaNa said...

meh2 sape nk itot berator..kekeke

phira@mommysofea said...

caiyokk caiyokk...pesan kat syarul bwk keta elok2..

SyaNa said...

abang...kak phira soh bwk kete elok2..ihiks..

shuz said...

Dah ada perancangan mana nak tido ke? Skrng ni musim cuti, aleh2 kang tido dlm myvi jek.

SyaNa said...

tido sebelah balai polis pn okies pe..kekeke
redah ajek

zura@iwan said...

wahhh bestnya travel cenggini....aku & laki aku impian nk tour la satu mesia smntara x de anak lg kan...tp ntah le bila..sebok je..huhu

mama tisya said...

kalah le tour langkawi:-p

mama tisya said...

best dpt jln2