IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 24, 2008

SIRI PENJELAJAHAN MALAYSIA

skrg ni still kt opis lagi..kul 6 kang dijangka teros gerak ke selatan tanah air..arah tuju ke umah eanny..aku wat muke tak malo mintak tumpang tido umah org..kekeke

trimas byk la no eanny..
ramai gak yg tny nape nk tour malaysia?? ko jgn tny aku sbb aku ngikot laki ku itu jek..ni dia la pny impian..ikotkan dia nk back pack pastu naik turun bas..iskhh tak gamak aku nk ngikot..ni nek kete ok la lg kan..boleh lagik aku ngusung brg byk2 sket..

bile aku tny dia nape nk tour malaysia cuti pjg ni..baik la kite gi stay kt 1 resort mcm pulau ke..lepak lama2 kn best..dia ckp nk tgk suasana kg org..nk tgk negeri org..selalu tu mmg gi bercuti negeri len tp stay kt resort gitu kn..so kali ni jalan tanpa tujuan ikot peta..kekekeeke mcm la aku ni pandai tgk peta..dulu aku ckp ko geografi aku takat2 idung jek..

so kali ni mmg bajet kt makan + minyak + umah tumpangan (kekeke hina giler dok umah tumpangan)..so tak dok la sevenier2 bagai ye..tp da name nye pompuan kn..konpem ade nye nk beli belah..kekeke..

dgr crite Johor, Kuantan, Terengganu & Kelantan ujan..harap2 la tak banjir yek..

semoga impian En. Syarulazmi ni berjaya..sye mmg seorg isteri yg sungguh2 memahami..baekk kn sye..ahaks..

3 comments:

~Atie~ said...

syana.......syok nye jalan2........aku takde chance nak jalan2

zura@iwan said...

sm impian suami ko ngan suami aku ye...hehe...

mama tisya said...

best dpt jln2