IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 22, 2008

YES MAN



mlm td tgk crite ni plak..YES MAN..yg ni mmg lawak..tp ade pengajaran crite ni..kite kena berani mencuba..jgn takot buat berubahan sbb kkdg tu bile kite buat perubahan baru idup kite akan berubah menjadi lebeh baekk (cewah..aku mcm pakar motivasi plak)kekekee..hentam je la ye..aku tgk crite ni mcm crite motivasi la..sbb dia buat korg berpk di samping korg gelak2..

lagi 1 ape yg kite buat tu perlu ade keikhlasan..jgn dok say YES tp dlm ati benor nye mcm tak rela je kn..so crite ni aku syorkan korg tgk..mmg best aku gelak mcm org gilos..

pasni nk tgk crite HISTERIA plak..tgk la kalo ade lg kt wayang nun..

1 comment:

zura@iwan said...

ceta ni penah tgk....mmg lawak tul...tp semua ye YES...mampus gk ler..kakaka..