IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 22, 2008

~WAN MIA ARYSSA~


ini wan mia aryssa anak my besfren siti norbaizura..kami close since form4..kire dulu 1 geng ler..geng kami ade 5 org..time tu SPICE GIRL tgh melatop..so perasan la jap kan..kire ala2 spice girl ler..poyos gilos time tu..kekekee

skrg ni yg len tu aku teros lost contact..ngan dia ni je aku still stic..aku harap biar la smp bile2..tak sangka wey dia ni da ade anak..dia kepala mmg weng..weng..
aku salute la kt dia sbb mampo ubah diri bile da ade anak..
aku suke tgk anak dia..bambam..putih mcm mak dia gak..


beb andai ko terbaca ni..aku sayang ko..doa2 kan aku ye


ni je pitcher dia yg aku ade..tu pn sipi2 jek..

3 comments:

helena's said...

sangat tembam la..cute!

ladyvamp5344 said...

beb, kot ye pon kasik le letak pict aku yg elok2 sket..barulah terserlah ke'cun'nan aku yg mbawa kepada ke'comel'an anak aku..hehee..neway thanks..so touchingggg rasanya..

zura@iwan said...

sgt bambam la ank dier...hehe...

wahh geng spice girl rupanya..haha