IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 18, 2008

Ostrich Showfarm


okey lepas mandi manda dgn riang ria tu kami pn pack2 sume nk chow..kejap sgt kan cuti..mmg tak puas pn..tp ape daye terpaksa pulang...

so pas check out tu teros menuju ke Ostrich Showfarm..adult RM8.00 tp sbb ade Jusco card so RM7.00 je..ok la kan..dok pusing dlm tu..ostrich dia ade mcm2 pesen..ade yg da tua..bulu sume cabot abis..togel jek..enjoy la dlm tu..even tak dpt nek ostrich tu..sbb mcm sian jek kaki dia luke..tak smp ati plak..tp tempat tu mcm kotor la..tak jaga sgt..busuk bau mcm2..


wajah2 ceria



gedix la tu..hehehee



babah aku mmh minat ngan kambing ni..impian dia nk bela kambing


ni mai..adik bongsu aku..dia mmg minat haiwan2 ni..


ayam stylo..






korg tgk tu..sume binatang dia nk pegang..

hubby aku ni berani2 takot..kekekee
muke kelaparan..jom makan..makan ape????ha..kite makan ni...





itu dia..sate ostrich..sedappp..tapi mahal benor..tak pueh makan..



korang jangan makan kedai ni tau..tak sedap giler..

pas lunch kt kedai tak sedap tu plan nk teros blk sekali kak phira teringin makan pisang goreng sedapp giler..nak tau crite pisang ni klik sini..abg ipar aku ade story psl pisang ni..mmg sedap korg..heaven giler mkn..


so sambil tu snap2 pic kt pantai



otw blk gombak singgah makan cendol kt jln kuching..sejukk tekak
so takat tu la perjalanan kami..mmg syiok sgt..meriah je rse even adik lelaki ku sorg tak folow..

12 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah smbg entry ke ostrich farm plk .. shana kedai mana yg tak sedap?? kedai kt ostrich farm tu ker??

SyaNa said...

Diana~
bukan..kedai mamak tu yg tak sedap..
mmg out gilos

phira@mommysofea said...

awat la ko letak gambar aku kenyit mata tu??huduh beno aku tgk

helena's said...

dr dulu teringin nak naik ostrich..

SyaNa said...

Phira~
wey jgn dok pasan yek..aku letak pic sofea..
kekekee
comey kan dia..
ceh puji anak sedara sdiri..
lantak le kan:P

SyaNa said...

Helena~
tak smp ati nak nek dia..
mcm tak larat jek dia nk bwk aku ni ha..

shuz said...

Wei, ape kutuk2 mamak ni?...hehe

SyaNa said...

mamak tu fail gilos..mmg haros dikutuk..
wakkakakaa

Nana said...

romantik nye gmbr peluk2 tu hehehe

zura@iwan said...

sedap x mkn ostrich tu...brp sbtg rege dia?

zura@iwan said...

rabbit cute sgtt...hehe

Nana said...

sate ostrich?
camne rasa dia ek