IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 11, 2008

Raya Haji 2008

pagi raya tu aku da siap2 masak utk lunch sekali..senang kang tak la kalot nk msk lunch plak kn..aku nk tgk org sembelih lembu ngan tenang okey
tahun ni family hubby masuk korban sekoq lembu.hubby amek 2 bahagian..aku pny la tu 1 bahagian..
turn kami ke-4..so dlm kul 10 pagi tu da terkocoh2 gi dewan dpn umah..jln kaki jek..nk tgk lembu aku??

lembu ku ini sungguh la aktif..tak reti dok diam..ade crite psl lembu ni
day b4 raya patot ye lembu ni da smp kt dewan ni..tp smp la kul 11 mlm still tak nmpk batang idong..last2 hubby ku gi turut kt ladang tu
rupenye lembuku ini tak mo nek atas lori..jenoh la org ladang tu tarik..last2 ajak org kg dlm 8 org angkat lembu beramai2..hahahahaa
lembu tu takot kot...
semangat laki aku tu ha..love u bebeh..hehehee


lembu aku tgh dilapah..

tu e'chik hubby aku & co pastu yg dok tu MIL aku..

6 comments:

~Eila @ Along~ said...

shana...raya ni..1st time eila dan hubby buat korban..rase insaf plak bila time bg2 daging kat fakir tuh..hiks...syoknye dpt bg makan kat org..

iswatie "colours of life" said...

Jiran...tatuttt tgk lembu kena sembelih....hr tuh kat Penang dok kat umah ja...daddy bwk hani & ichlas gi tgk..diaorg suker

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hihihi...aku xleh tgk ler...
nnt aku nangis..
pestu aku cakap kesian..
tp org tua kata x baik kan kata kesian...
huhuhu

Nana said...

aku suka tgk org potong lembu
tp mak pesan jangan sedih2
nanti xleh makan daging tu hhehehe

zura@iwan said...

penah tgk lembu kena sembelih...tp x smpi atey la plak..huhu

Nana said...

heheh aku kt umah mmg tiap2 thn dpt tgk lembu kena korban
sebab rumah dpn surau je