IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 4, 2008

Mekap



ni aku baru rembat tadi..benda2 murah jek..tp bg aku mahal da ni..sbb b4 ni aku pakai yg lagi murah..aku pakai cap "uptown"..so mmg murah la kn..

tp baru skrg aku dpt kesan buruk dr pakai cap "uptown" tu..muke aku jd mcm jeragat..oh no!!! mmg aku takde jerawat tp kulit aku sungguh la tak bersih..

kini aku sudah insaf..cewah..sbb tu even aku rse benda alah ni mahal (for me la..sbb aku tak suke spend byk2 kt mekap) aku rembat gak..aku kan sudah insaf..

9 comments:

iswatie "colours of life" said...

amboi jiran dah upgrade dah ek....

jiran...thanks dtg ke party Ichlas. Hope jiran enjoy n had fun..

Thanks also for the present dr jiran & kim.

mazzura said...

insap? cam wat dosa jek..hehe
tp ada kesan ye? bahaya kan cap uptown nie..tapi murahh..

SyaNa said...

watie~
upgrade la sgt..ahaks
thanks gak invite kami:)


mazzura~
insap woo..sian muke sye..
jeragat abis..
mmg bahaya..ate cetak rompak..
murah sgt smp leh beli brand MAC..ahaks

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang...
ok ke bedak ni..
aku baru je beli miyami nye...

Mamamanja said...

alat mekap udah mahal, muka sure lagi cun nih! lagi segan nak dating sama :p

Nana said...

dah lama xbeli maybeline skang pakai ikut dan je mana murah je bli hehehe

zura@iwan said...

aku mmg jenis x beli alat make up mahal2 ni....ntah la sejak azali kan...

zura@iwan said...

kalu maybeline tu ok lg arr rege dia..ada duit bleh rembat je...ehhee

Nana said...

skang ni ada satu bedak yg cantik dari indone pixy nama dia try la...lawa bedak tu murah je