IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Monday, January 7, 2013

Hadiah birthday best gile... mudah koje di dapur

Haiiii
meh nk show off hadiah dr mama :-)

tengah tahun aritu dia da bagi hadiah kt anak2 dia bag coach sorg seketol
syukur

ni bile tiba bday dia kasi lagi hadiah tambahan
i love u mama :-)

dia kasi produk TUPPERWARE
nama dia TURBO CHOPPER

mmg turbo kooooo


benda ni mcm blender atau lesung batu
so kalo malas nk melesung selalu kite guna blender kan
tapi kadang tu malas nk basuh2 blender tu lepas guna kan
haaa.... ini la time nye ko pakai turbo chopper ni

dia jalan manual jek.. xde bateri atau letrik
ko taril jek tali pemegang putih tu
zass zass dia lumat kan isi dlm tu

bestttt sgt

meh alang2 buat entry ni aku nk jual la sekali
hahahaa
hammboiii

ok RETAIL : RM129.00

aku jual RM 109.00 sekali postage

kalo minat meh email aku: syanasaid@gmail.com


7 comments:

♥cikmOt♥ said...

amboi...siap jual lagi...

miza yusof said...

kerja memask akan bertambah cepat. yeay :)

MRS. K said...

hahaha... promote baik punye..

mama tisya said...

ni nk cite adiah ke nk jual brg...hehehe...hah senang ada aku tgk aritu org jual kt psr mlm tp tk sure ada brand ke tk

Nad @ MamaZN said...

Ala2 tarik tali enjin motobot ek ni?
Hebat gak ek?
Cam menarik...

Nana said...

Eh menarik plak tgk

watyz said...

menarik ni... :)