IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Monday, January 7, 2013

Rezeki hari jadi

ececeehhh..
tq nuff sudi gak kasi aku income even sedeey
haaaha syukur ok syukur

ni aku kumpul berbulan2..ke bertahun tanpa BE
hanya harap yg iklan sen2 tu je
gigih mak... hahahaa

bleh la buat beli bra ngan spender tahun baru
hahahaa

11 comments:

AdanyaKauUntukku said...

ok lah tu Syana..bleh gak cash out...hehehhe..akak pun BE tahun lepas tak de langsong ok....selalu dapat kat blog lama je..teros akak kuarkan link dari blog lama..sbb blog lama tu bukan function lagi..

tapi bak org kata.....sikit2 lama2 jadi bukit kan.....kite kumpul sama2 ye

Sidratul Muntaha said...

xsenonoh tol pempuan nih.
bra dgn spender je?!
lingerie la klu boleh.
ahahahha
kale merah lagi you.
akakkaa

Amanda Suria said...

ala nok..janji ado..kalau dah sampai tempoh matang cashkan aje..pas tu makin lebat ko dpt BE...

♥cikmOt♥ said...

jangan sorok amaun bleh dak...hehehe

eiela said...

bestnya dapat cashout BE

Solehah Shamsuddin said...

wah dah dapat cheque dari nuffnang ye

Nad @ MamaZN said...

Cikmot ni...tak perasan la tu amaun tu..hee

watyz said...

ok la tu bebs. aku ade BE pon sama byk ngan ko tu... :)

Iela Fazielah said...

ade le jugak tu... aku gak xpernah cash kan lg... 2 thn simpan...xnaik2 pun

ALoNa CintamaniszLite said...

Ada jgk ler wlpn byk tu. Nuff pun skang mcm kedekut BE jer, hehe..

FiZ said...

ayat yang last tu tak tahan kak...haha...apa2 pun...syukur dpt jgk cash kan..even rm1 pun da valuable sgt kan..:)