IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Friday, January 4, 2013

special celebration with hubby

kahkah... special le sgt kan

special la sbb suami kitew kasi kite pilih nk makan ape
mula pk nk makan stimbot kt paya jaras
tapi syarul ckp kalo nk mkn area sana amik iman dlu br gi makan

wattt????

takmo dating kah?

last2 aku ckp xpe la makan kt mall opis aku ni
hahaaa ye la bkn selalu dpt dating kan
pakcik tu mmg bkn bleh jalan x bwk anak
huhu

so makan la kt TGI Friday
kata nye x tau nk belikan aku ape utk hadiah
dia kabo aku beli sdiri sume hebat2..da pandai beli sdiri
huhu

eh tp b4 tu mmg dia ade belikan wallet vincci yg gojes.. so tu consider hadiah le
tak kesah janji sayang diri ini da cukup #wahh suci nye ayat#

ok layan gambar ek
oh balik dr celebrate ni amik iman demam kenit tu..sian baby umi..
ari ni masih cuti jaga baby kt umah

8 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

syarul ni mcm akak lah...jalan tak bawak anak rasa mcm kuranggg jer..hmm, tu yg kalo jalan nk jumpa kawan lama pun bawak semua anak2, hahaha. Takpe...makan2 akak bayar pun takpe lah. Asal bawak anak2, huhu.

Nad @ MamaZN said...

Weewitt..dating2 giteeew =)
Get well soon iman!

MRS. K said...

hepy besday wei.. esok besday akuuuu!!

::NureeN:: said...

wahh... kelasss....
nureen pon sama, klau nk g jln mana2 x leh tinggal anak2.. ttp nk bwk..
mmm TGI friday x pernah mkn lg kat c2.. juz share, ada yg kata kat cini n** h****..
x pasti, kita kena check dlu ngan jakim kan :)

qemaishak said...

Wah dating gitu
gambar last tu menggoda weh:)

mama_umar_maryam said...

suke2!!aritu dpt dating jap minum ptg mkn dimsum pon dah happy ,hehehe

Nana said...

Vavava tgi
Aku kat kluang dh xde chilis tgi
Hahaha
Pasni celebrate kt umah je msk sendiri hahah

watyz said...

wa... best nye selebret together2 ek... hehhehe