IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 29, 2013

Shopping barang dari UK

Haiii koranggggg
*ehem ehem*

sekarang ni kan mcm fenomena soping brg dari US la dari UK la kan
aku pn nak amik peluang la since cousin aku stay kat UK, aku da bukak 1 online shopping khas barang dari UK :-)

ni antara barang dia

Grill ni skrg tgh promo RM350 jekkk
selalu paling murah pun RM440



Ni toaster
best sbb bleh panaskan baked bean terus



nak tau harga barang2 ni sila LIKE page bisnes aku kat FB :-)


tq pada yang sudi bagi moral support
doakan kejayaan aku ye ..hehee



5 comments:

myaishahhafiz said...

semoga berjaya dlm perniagaan online.

sya dulupun jual online kecik2 jer & syukur skrg dah berhenti kerja & tumpukan pd perniagaan online & kedai kecik sya sepenuh masa.

nanti klau ada yg berkenan sya order dgn awk yer.

Amanda Suria said...

semoga berjaya nok...

Rasp said...

makin berkembang bisness u sis..
bagusssss...
semoga sukses!

LizHairi said...

dah like and gud luck syana :-)

qemaishak said...

Aku tgk pun berpinar mata, tahan je tgn jgn klik 'order' ekeke..

semoga berjaya kak, ada budget aku roger2 order gak nanti k :)