IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, January 31, 2013

Kamal Lodge Taiping

Morning!!!
nak cerita tempat mkan best tapi murah kat Taiping sana :-)

aku ni nama jek suami dok tepeng
tapiiiiii mmg takde la nk explore kawasan best kat sana
balik kg dok umah jek

kali ni adik ipar aku bwk gi mkaan kt situ
nama tempat dia Kamal Lodge
tapi ade cafe dlm tu

range harga dia ok la tak la mahal melampau
takat dlm sepinggan 9 hengget gitu

ko jgn tanya nama nasi goreng ni ngan rege
aku sudah lupaaaaa

tapi portion besar
so kalo ko perot kecik mcm aku *hakkktuiii*
boleh share2

rasa sedap la jugak
takde la sedapppp sgt tapi boleh telan la

tempura prawn 

air milo sedappp

ni kawasan sekitar cafe tu
btol2 depan tu chalet2 ngan swimming pool

tenang sgt
aku tgk rege bilik dia paling murah rm180 / nite
ok la kot
tgk bersih kawasan situ

ahli jemaah pegi lunch 

so sape2 org luar taiping mau jalan2 bleh la google Kamal Lodge tu
aku ni tak kottt nk tido situ
dekat nau ngan kg aku
membaziorrr org kata

tapi x tau la kot2 suami saya tu nk kasi seppriiiseeee tido chalet situ kaannnn
hahahaa

*in your dream dia kata*

11 comments:

Afne said...

nmpk sedap je menu2 situ. tmpt pn cantik bersih.

Nad MamaZN said...

Penah tdo sana 1 mlm, best sbb pool dpn bilik, hehe! =)
Kite dulu skolah tepeng, skolah dpn zoo tu =)
Rinddduuuu tepeng!

ALoNa CintamaniszLite said...

bila baliknya ni? cuti thaipusam ke?? tp mcm korang ada kat kl jer masa tu....kan??

MRS. K said...

esok aku balik tepeng aku pi try..

♥cikmOt♥ said...

esok aku nak p lumut ni...hehehe

Rasp said...

yummylicious semua food tu....
encik abe i dah pernah stay sini...
katanya pun food sini best....
dah pernah cakap one day kalo ke tepeng nak stay gak sini...
tapi sampailah hari nie takder lak merasa stay lagi....

Cute Mum said...

macam menarik jer tempat tue.. nak try tgklah.. mana tau boleh g holiday kat sana pulak ker..

FARAH deeb said...

Kite penah stay kat sini dulu. memang selesa giler. Pastu pepagi bangun pagi g kat kaki bukit larut tu ada kedai makan beli telur separuh masak dgn roti bakar. Kena lak ngan teh tarik panas perghhhh...! Jemput singgah :) Resepi: Pie malas thee...

linalyn mohd said...

nanti pergi taiping nak try la... kalau pi sana.. biasa nya stay kat legend in aja.. nanti boleh cuba stay kat sini...

myaini said...

pernah p sini tapi xmakan pun...minum je..babti boleh la try:)

nani merani said...

good info.. maklum ajerk.. kekadang akak ngan hasben kena pi belah utara, x larat kadang tu nak terus ke tempat dituju.. hasben suka nak singgah tido kat ipoh. tapi ghase bila bertolak dr ipoh, masih jauh nak sampai... kalau kat tepen, rasa dah dekat dah nak smp belah2 sana.. he3