IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, January 23, 2013

Orang kampung pegi KLCC

sejak2 pindah puncak alam ni, mmg terasa kampung sgt..hahaa
atenyeee mall paling besar Econsave
hahaaa

harus excited mau pegi KLCC
weeehuuuuuu

pegi ber4 ngan mama, sadiq & Iman
kenit tu kagum la nk naik LRT

happy sgt la dia.. tp cara dia happy x de la terjerit lompat2
dia kalo happy mmg muka xde perasaan langsung
kite yg tgk pn x tau dia ni suke ke tak suke ke
hahaa

tp kalo dia ralit meratii tu maknanye mmg dia tgh suke la tu

ni dok tgk luar jek
kagum la tu :-)


oh saya beli seluar kaler2
hahaa 1st time mak pakai suar kaler2 gini
ala kalo takat kaler hitam ceklat tu biasa la kan

ni kaler2 berani ni..hahhaa
konon nk pakai suar pepel tu ngan baju kuning
tp mcm x konfident jek
:p

best la jalan2 KLCC.. dulu pegi x bawak stroller
jenuh nk dukung Iman 

kali ni gagah bawak stroller
senang sket nak window shopping

tau2 hala nk balik tu lena da Iman 
lena sampai la dlm LRT.. bangun pn sbb nak transfer dr stroller ke kete


good boy sgt plak dia hari tu
lepas ni bleh la umi bwk Iman naik tren lagi

#I need my beauty sleep#

9 comments:

qemaishak said...

Aku tgu aisya besar kit nak bawa naik train budak berdua tu, jakun je tgk train lalu ritu hihi

kak, serius ko nampak slim..pewitt

Falsya said...

aku pakai suar pink okayh jer..berani syana berani...kene konfiden..hahahahaa

Nana said...

hhaha aku ni ye kampung syana

IEJA 3SHA said...

Blocking calour is mengancam sangat
Calour2...suka sangat
Ssuai coz awk slim...ok je...
Salam kenal....

Amanda Suria said...

maknanya nak suruh dia behave ko kena bawak pi mall besar2 jer nok...

mama_umar_maryam said...

rndu plak nk g klcc nek lrt..huhu

Chekgu Azrine said...

Rasanya dh lama sgt tak turun klcc..rindu!!

Liza said...

Salam kenal.. Liza dah la tk p KLCC.. Dkt 8thn ada. Padahal duk Kl. huhuhuhu.... Jom join contest kat blog Liza?

Aiza said...
This comment has been removed by a blog administrator.