IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, June 22, 2010

Mimpi

ntah kenapa selalu mimpi benda sama
mungkin sbb teruja plus berdebar kot
mimpi yg sgt best bercampur aduk dgn mimpi yang tak best
mohon kepada Allah dijauhkan semua malapetaka
aminnnnnn

-time ni berharap sgt "mimpi hanya mainan tidur"-

10 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

betoi beb..aku pun slalu mimpi ada yang best..ada yang xbest..semenjak dua menjak nie..harap2 mimpi tue adalah mainan tido semata2..aku doakan ko ngan baby selamat..dun think so much k..

iswatie "colours of life" said...

kalu pregnant mmg mimpi mcm2...wati dr awai preganny dah mimpi mcm2...nanti dah sarat lagi lah..tuh tido x cukup tuh.....biasa waktu pregnant kita mimpi tuh..pernah bc dlm artickle...tambah time hujung2 coz kita berdebar-debar tunggu bila masa nak meletup...

rasp said...

i doakan smoga u & baby is well...
anggap je lah mimpi tu mainan tido...
kkdg bila kita excited ke apa,
mmg leh bawa sampai ke mimpi...
u take care ya dearie...

SyaNa said...

tq ye korg.aku skrg ni mmg bgn tido je xbest sbb dok pk pasl mimpi tu..

mama_umar_maryam said...

huhu, xper syana, doa byk2, aku pon slalu mimpi merepek2..nk kate xbace doa tdo, bace dah

Diarihatiku1976 said...

alu pregnant mmg mimpi mcm2

~ Sall said...

salam, bebanyakkan beristifar k.

Nana said...

aku selalu klw mimpi air tanda nk dapat rejeki

mama tisya said...

jrg mimpi

Nana said...

hehe eryn jarang mimpi ek