IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, June 15, 2010

Victoria Station

fuh!!! alhamdulillah terpotong 1 wishlist makan2 aku..hahaaa
mcm byk jek wishlist kan

ari tu sembang2 ngan kak phira psl lobster. mula tu kak phira yg teringin makan lobster
sekali tu bile sembang2 aku pulak teringin
hahahaa pasni tolong jgn cerita pasal makan2 kt aku
kang aku bertambah balik wishlist aku :p

makanye mlm tadi syarul pun ajak la aku pegi VS
even hidung ku selsema, gigih jugak sbb takot offer di tutup


ape nak makan ek???


org VS tu advice suh amik sekor lobster pastu bleh belah 2
1 aku, 1 syarul
pastu bleh tambah lamb, ciken or fish
tu diaaaaaa..fresh lobster.
dia suh aku pegang, tapi takotttttt


mamat ni ngantok. tu mata ade eye bag


pastu gedik mau minum red sparkling juice
padahal bukan abis pun amik 1 botol tu
rugi jek :(
1 botol RM49.90


ok makan roti yg sedap ni dulu ye
rasa mcm tak cukup jek.tak tau la sbb sedap btol ke or aku lapar gile :p


ok da sampaiiiii
aku amik lobster + lamb
atas lobster tu cheese ye..sgt la sedapppppp


syarul pn amik lobster + lamb
tapi dia amik sambal
kalo da melayu tu, tekak melayu gak..sambal gak dipilihnye


nasib la org VS tlg bukak kan lobster tu
kalo harap kitorg mau hancur


buruk lantak jek rupenye kan
hehehe


ok kenyang sudah!!!!!
balik ni bleh tido nyenyak :p
tq suami sbb belanja isteri :-)

isteri: tq ye abg..baru la tenang nak tadah perot kat doktor nnt :p
suami: pasni jgn dok me"reka" macam2 da
*oohhh tak bleh mintak da ek pasni :(

22 comments:

eiza said...

Murah rezeki ibu2 mengandung ne kan Shana. Harap2 semua selamat.:p

** atie + aisyah ** said...

wah.... dh potong 1 list dlm wishlist me"reka" ko tu ye... untung la syarul mau melayan... hehehehe

nnt aku nak cr suami yg mau melayan isteri camnila.. hehehehe.. untung idup wooo

Jiejah @ Iza said...

hehehehehe seronok buat list wishlist time peknen ni , lepas peknen nan hado saper nak layan hehehe

SyaNa said...

eiza~ tq :)

atie~ ko bile nk tunaikan wishlist aku tu???? lupe ke? hahhaaa

jiejah~ tu yg aku pulun ni jiejah..sbb tau pasni tak dilayan punye :p

::@.L.I.N:: said...

wah sangat sonok erkk...dapat makan victoria...bagus2..lain kali ngidam makan yang best2 tau...

mama tisya said...

rindu lobster VS..sedap kn...yum2..tp slalu aku amik yg combo..kalo amik mcm ko ni kena timbang kn ..tkpe skit lg ko nk beranak dh..mkn selagi bole..nanti dh pantang ko tgk je la..ehhehe

SyaNa said...

Lin~ hehe ade bape minggu jek ni nk ngidam..hahaha

erryn~ haah ni kena timbang.dia btau kalo bulan april ade promo lobster

Afne said...

ko ni ada2 je kan kasi member2 ko terliur.

abgggg.. jom lobster hahaa

SyaNa said...

afne~ hehehee..ko tgk gambar terliur..aku ni ha pantang org sebut, konfem ngidam
:p

Nana said...

yallah beznye wei

** atie + aisyah ** said...

nnt aku bg la wey.. aku cuba usahakan minggu ni... hehehehe

SyaNa said...

nana~ nnt ajak abg askar ye

atie~ hehehe..btol ke wey?? hukhuk ttibe aku malu sdiri hahhaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mmg jd preggy mom nie bertimbun wishlist ..mcm aku nie selera naga .. dok la asik mintak mkn memacam .. oklah dpt hubby melayan syana ;-)

IDA said...

untungnye dok msia leh mkn mcm2 yg sedap2..dok sini jenuh nk kena pilih ape yg bleh mkn..nk mengidam2 pun malas sbb nanti penat nk kena buat sendiri hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaha time2 macam nie memang request jerk nak makan apa..insya-allah mendapat la hehehehe

gee ryder said...

oo ni la dia mkn sama rege ngn carseat hehe..
aku pun penah mkn sekali je lobster kt vs..time tu hubby yg mengidam

mama_umar_maryam said...

huwaaaa..huwaaaa..* nangis sampai tertdo2 dan perut bunyik2

Iela Fazielah said...

mcm best je lobster ut.. ila xpernah makan... tp kat VS ni pernah skali mkn.. tu pun pakcik hubby yg belnja ms lepas kawin dulu... tp mmg best!!

idyavie said...

Salam, Syana.
Tahniah.. nak order jamu bleh call saya lepas ni. Kita sebagai generasi yg lebih memahami, suka Vie mengingatkan elakkan daripada mengambil 'serbuk mutiara'(ubat kuning Cina), gamat dan ikan haruan atau yg sekeluarga dengannya. Diakui ia telah diamalkan turun temurun, namun tanpa kita sedari ada kekurangan yg tidak kita ketahui. Nak pulih luar & dlmn amalkan petua berikut. Petua utk ibu2 selepas bersalin, rasionalnya amalkan makan madu khaula, kg atau manuka dan kurma/zaitun lebih berkhasiat dan baik utk tujuan pemulihan. Disokong oleh kajian saintifik dan disebut dlm Al-Quran dan hadis. Insya Allah. Kalau nak makan goreng2 guna pure 100% minyak jagung atau zaitun sahaja. Nak makan ayam pilihlah ayam organik dr. zainol, yg terbaik dipasaran dan sgt sesuai utk tujuan pemulihan. Anything just call me. Bye Syana.

mama tisya said...

i like lobster

Nana said...

huhuhu mebeles weiii

mama tisya said...

best