IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 18, 2011

Budak niman tu..

aku ngan syarul kalo korg nk tau, panggil iman ni NIMAN
kire nama manja dia la..hahahaa
tp idak la selalu
kalo rse nk gedik2 manja lebey sure kitorg panggil gini "nimaan...nimaan nak makan???"
"aloloooo niman papa tu..." hahahaa gitu la..

baby yg dulunye kecik..da menjadi besar..hahahaa
umah tu kt bawah sepah gitu la depan TV
tggu la ade duit lebey nk beli carpet bulu2 tebal tu..hahhaa
takde la sakit badan nk landing tgk TV

suke jagung anak bujang aku ni....
aku ni mmg xgemor jagung sgt
kalo mkn pn aku akan kopek satu2 isi dia..hahaa

tak reti aku kokak sbb suke nau selit celah gigi isi jagung tu kang..hehee

iman ni plak suke kokak sdiri...
beria2 dia kokak...


pastu dia tarik2 isi tu sbb xbleh nk geget

haaaa dapat pun...
umi & papa sayang NIMAN sgt2...



11 comments:

♥cikmOt♥ said...

niman pun sayang papa ngan umi jugak...

pnsusu said...

kokak la sedap mama niman...baru ada ummppppp

Dee said...

alolo..comelnya iman mengokak jagung..

PUANSTOBERI said...

ha...niman sama ngan auntie Reen.. auntie Reen pun sukaaa jagung. hik hik :D

Rai said...

aqil pun suka jagung..tapi dia panggil jagung tu kashang (kacang) hahaha...

Erna said...

salam Syana..

mcm kenal erk..

saya ni erna wife syabandi (sepupu syarul). nampak blog ni dr blog kak ila- adanya kau utk ku..tak sangka jumpa kat sini ;) comel anak syana..dah besar la.last nampak syana pregnent.
kita link blog ni kay.. =)

AdanyaKauUntukku said...

tecik tecik dah pandai kokak jagong ye

Abang Paim suh kokak jagong..
haremmmmmmmmm

Afne said...

niman, mintak skit!

ZuNas77 said...

Kejap je dah besar Iman nih...pandai kokak jagung yer...hehe...tak terselit plak celah gigi dia syana...

mama tisya said...

alolooooo niman..so cute...bdk2 mmg byk nama timangan..tisya kecik2 dlu mcm2...

Nana said...

eh sama la peberet ngan damia
jagung
asl aku nk g kje sure dia psn aku bli jagung hehe