IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 25, 2011

Iman gunting rambut

lantak ari ni nk update pasal anak jek :p

ni kesah last week kot..bwk Iman gi gunting rambut utk kali ke2
dulu 1st time bwk gi salon..yg tu kasi botal teros...

kali ni mak pak sengkek, bwk gi mamak udah la ye
baru 5 rengget..

ok di mulakan dgn gambar 1 hepi family @ kedai mamak..hehehe
budak ni still ceria sbb tak tau ape yg akan dia hadapi



oooo time ni da start mencabar

mana taknye, sebok nk tgk gunting uncle tu pegang..kepala xbleh diam langsung

pastu sebok dok rimas kan kain biru tu
dok tarik2 guna tgn yg da terkurung kt dalam

last2 aku suh bolen kan jek

tinggal pampers lg senang

jenuh la nk pegang kepala tu
sbb sebok nk tgk muka uncle la, sebok nk tgk gunting la
mana nk tgk umi nye dok snap2 gambar la..hahahaa

bile pandang kiri mcm gambar bwh ni senyap sket sbb ade pak lawak dok agah

hahaa smp customer uncle tu pn dok agah Iman nk kasi dia ralit

tapi lepas aku snap gambar ni teros dia tak terkawal...
lagi hebat dia pny meronta nk lepaskan diri..salah gaya bleh tercedera telinge

last sekali uncle tu mcm terjerit la sbb ttibe iman bergerak kan nasib tak kena telinge
sekali tu Iman cebik2..sbb sume yg ade dlm kedai tu pn mcm terjerit terkejut kan sbb tgh sume dok fokus uncle tu gunting kt area telinge ttibe iman bergerak
so iman ingat sume marah dia..hahaa

cebik2 pastu nangis....aloloooooo

hasilnye: tertobek2 la sket belah tepi tu tp ensem lagi :p


13 comments:

♥cikmOt♥ said...

kalu irfan potong rambut...menjerit sakan tau...tak menang kami laki bini nak pegang dia...

AdanyaKauUntukku said...

baiknya iman gunting rambut
fahim..
mmmm cam nak runtuh kedai mamak tu dibuatnyaaa...
siap kena balut2 ngan tuala lagik sbb tak moh potong rambut
dah lah rambut cam srang tebuan

watyz said...

aku la ni botaks kan aje. x kuasa nk alter2 bagai. abg iman ok kontrol ensem adik lalak2. standet la. hehee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana ni kedai rambut area rumh tu yer .. sabo je lah .. mmg mencabar nak ptg rambut time dorg kecik2 nih .. dah beso elok jer diam ;-)

Rai said...

nak gunting rambut budak memang seksa..tapi kitorg biasanya gunting kat rumah je..mencabar sangat..nanti terjerit bagai.. boleh bikin opera..hehehe..

PUANSTOBERI said...

so sweet lah iman gunting rambut kat kedai mamak. hihi :D

mama tisya said...

seriau aku tgk gunting..hehehe..iman suka potong rmbt

mama_umar_maryam said...

hehehe,dulu Umar siap jerit mntk tolong,tp skg kedai feveret tu dah terbako

sW33tdARLiNG said...

sekali potong rambut papanya.. hahahhaa

qemaishak said...

Kak ku tak pernah gunting rambut ammar kat kedai, tak tahu la camana, dia tu bukannya boleh kalau orang pegang2 nih asik nak gerak sana sini..

Nampak iman nak tengok umi dia snap gambar tu hihi

ieda said...

alohh cumeinya iman gunting rambut .. memang anak2 nie anak lelaki nak ngan ayah kan .. anak2 dara akak dulu nak dgn akak jeww :)

Iela Fazielah said...

haha..kelakar.. uncle tu tension kot.. tp ila dpt tgk irfan gunting rmbut 1 kali je.. lepas dr tu baru2 ni gunting papa dia bwk sensorang... xtau irfan gnting rmbut camne gayanyer

gee ryder said...

hahaha...takpela budak kecik senget benget pun comel lagi keke