IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 13, 2011

Mickey Mouse Theme Birthday Party

Wallaaaaa finally berjaya jugak aku jayakan bday party Iman
aku start pikir2 dr bulan 1 ok
org kata tak elok beria awal2 kan..adoii sume tak elok ape yg elok..hahaa

tapi aku ni mmg jenis tak suke buat benda last minit
plus aku mmg suke organize event..
so bile party anak lg la aku gediks beria kan..hahaaa

ok bermula dgn invitation card..
mula nak buat tema baby mickey..tp tak byk barang yg jual baby mickey..so pasrah la mickey [n mickey la :-)

Banner ni da lama aku idam..hahaa
dulu2 zaman kawen xmampu nk buat banner..so ade duit lebih kite tempah banner la utk Iman
sampai la ni tak cabut lagi banner tu..hahaa
syarul suh biar smp seminggu..



ok ni org kuat kek..
kakak sedara syarul...


dorg bwk kek thari tu pastu siap kan sket2 deco yg tinggal..

mmg sama mcm yg aku nak
tq sgt2 kak tie & kak ina..


aku ckp ngan dorg, aku nk kek:

rasa vanila, guna buttercream frosting, bulat, tinggi, ade stripe kaler banner tu, pastu mickey
hahaaa jadi wey sama mcm aku nak..
lagi 1 yg aku plan nk buat candy buffet



ni tgh setting :-)

aku just tempah food label jekok jadi la even tak meriah sgt dgn candy
bajet tak banyak..
yg bekas2 tu aku guna sand pail jek..beli kt toysrus

ade yg buat guna vase kaca tu
tapi agak merbahaya kalo budak2 ramai kan
so bleh la guna sand pail kalerful

ala gambar tak clear la..frust nye :(


apam polka dot yg jadi pujaan hatiku
hahaaa jenuh nk cari org yg bleh buat area shah alam tu

yg ade pn ramai balik kg..


mineral bottle wrapper
penyeri meja..hahaaa
aku beria kutip balik botol2 yg org buang
basuh simpan dlm kotak..hahahaa
tak gamak wei aku nk buang sbb ade gambar iman..hahaaa

Birthday boy :-)
suke korek hidung skrg..hahaaa

tu marah sbb wan dia tak kasi korek hidung
time ni Iman da start ngantok...



nyanyi hepi bday to you :-)

iman tak paham ape pn..hahahaa

dia excited sbb nak pegang benda2 yg ade atas kek tu
ini je la gambar yg ade pn
sebab takde cameraman, so agak tak syiok la sbb gambar xbanyak

next entry gambar tetamu2 plak ye :-)
pastu nanti kalo rajin aku buat checklist utk bday party

16 comments:

cikmOt said...

wahh...memang meriah weii....

Nana said...

terlepas nk tgk kek beday iman
sampai2 je kek dah rongak ehehe
lawa tau kek tu

pnsusu said...

suka tgk kek tu cantik,,,,,,,,

ain_nia said...

bestnya,mmg kreatif..
bestla kalau mama syahmi ni kreatif cm mama iman..

++eden|essey++ said...

meriah umi n papa celebrate besday iman..iman kene jd anak yg baik ok...notty lite² jek....Happy Birthday Boy Iman...

mama tisya said...

meriah wei....candy buffet tu cun..kek pn cute

Cik Ayin said...

jeles sama iman...hehe

rasp said...

waahhhhh terbaek lah persiapan u sis...
suka tengok temanya....

cik helena said...

akak suke organize event ea..boleh jadik wedding planner kite?hhahaha

NANI said...

hepi besday Iman... Dah nampak bujang.. he3... anyway, Aunty doakan semoga Iman menjadi anak yang soleh & berguna buat umi/papa Iman yg banyak berkorban demi Iman. Semoga Iman ingat dan kenang jasa umi/papa Iman... Semoga Iman memberi kebahagian buat umi/papa Iman serta semoga Iman berjaya di dalam hidupmu....
insyaallah....

watyz said...

hepi besday iman...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku jiran yg dtg lewat ..ha..ha.. dah la selamba kodok jer aku pakai t-shirt jer .. sowi tuan rumh ..TQ sudi jemput neigber nih .. aku mkn mcm zombie kelaparannnnn ... ha..ha...ha... gmbr besday tak smpt hupdate lg dlm fb .. busyyy ;-)

mya said...

happy 1st birthday iman :)

Anonymous said...

Happy bday Iman..akak tue mmg buat kek2 nie ke?? Nk tempah gak ngan dia leh x??cantik laa kek dia buat.. -anasaliza-

sW33tdARLiNG said...

lawanya kek tuuuuuuuuuuu!! iman korek idom jangan kesat kat kek tauuuu! hahahaha

Nor Diana said...

salam perkenalan..nak minta share leh tak? mane awak beli topi mickey tuh eh..barang2 mickey tu ker?