IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 20, 2011

Gelagat Syamil Iman

Iman ni kan kalo dia da leka 1 benda tu, mmg tak layan org keliling dah
panggil pn buat deekkk jek
kadang tu geram gak aku

mcm gambar bawah2 ni ha
yg ni time pegi soping baju aku nk pakai bday Iman tu
hahaaa bday anak, mak plak beria nk baju baru :p
puas la dok panggil, "Iman...senyum..Iman..sini la..."
jenuh dia xlayan aku..hahaha
sebok main kepala kipas tu..abis tercabut..huhu

seksi sket iman time ni
sbb kocoh2 kuar umah so aku main sauk jek baju ape yg dan


yang ni plak time tgk TV
ok la skrg ni pandai da tgk TV
kalo dulu suke tgk berita..skrg ni da UP sket suke tgk katun..hahahaa


aku perasan dia suke Handy Mandy
bakal jd kontraktor kah??? kekekee

ni kalo tgk TV duduk melengkung badan
puas la aku straight kan..xmo nye dia

Skrg kt umah baru iman tido 1 bilik ngan kitorg

dulukan waktu umah apartment tu dia tido bilik asing (ade baby monitor)

skrg ni mcm luas plak umah tu risau aku nk kasi tido sorg
tapi dia tido kt baby cot dia la..

tggu dia bijak sket bleh la kasi tido asing balik..

tapi rsenye sure dia x redha mcm masa dia baby..hahhaa

dulu redha jek kena tinggal pun..hahaa kejam!!!


bye

8 comments:

PUANSTOBERI said...

geram tgk kakinya Syana oii..
cam drumstick.
auntie geget leh Iman.. hihi :D

♥cikmOt♥ said...

anak aku plak...bukan takat handy manny jek dia suka layan...seme channel kartun kat disney junior tu...saluran 613...siap hapal lagi..

Jiejah @ Iza said...

hahhaha melengkung badan tgk tv ..geram jekkk .

aritu masa dtg besday iman , iman tgk berdukung ngan ayah dia ..segan untie nak geget² peha akakaka

Nana said...

HEHEHE IMAN SMPAI MELENGKONG BADAN NENGOK KATON YE
DAMIA MMG XLAYAN KATON
TP ARI2 NK TGK CD ABC

rasp said...

mmg fokus tul dia tgk tv tu sis hehehehe

chinta... said...

hehhe...geram nengok dak iman comel ni...

gee ryder said...

laa sama ngan afeef suka main kipas tu...abis dia kerjakan

POSH76 said...

mmg comelll