IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, July 15, 2011

Mengimbau kenangan lama

amboi ko syana, beria update ari ni kan...
ttibe roh bloger tegar merasuk..hahaha

ni ha, tgh2 makan meskut kt opis ni, teringat time dalam pantang dulu
ye la time pantang bersalinkan Iman la..
ini la antara feveret menu aku

Air milo 3 in 1 panas2 & meskut Cream Crackers Hup seng
syarul beli 1 tin utk aku..brand lain xmo sbb xlemak mcm brand ni

org suh makan time bfast 3 keping jek
aku bedal smp 10 keping..makan laju2 plak tu..hahaa
mana la ko x gemok syana oiiiiii

syiok layan meskut & air milo kt opis...
sebab free kan..hahahaa

10 comments:

Jiejah @ Iza said...

betul la syana ,mkn mende ni la yg buat aku gomokssss gak ..mencik tau. dah sebulan aku banned 2 mende tu hahahaha

Iela Fazielah said...

untung tu..free... kalau ila... kena bl sndiri buat stok kat opis..

pnsusu said...

makanan peberet nieee

Dee said...

favvy dee gak..

ieda said...

ekekek kalau dah sedap .. lawan lak ngan milo or kopi .. perghhh usah cakap syana akak punnn layannnnnnnn ekekek

sall said...

mmg best. lebih best lagi kalau biskut tu boleh buat cara ni, pulas jilat dan celup hehhehehe...

POSH76 said...

my fav tu....walaupun kata jacob lagi healthy

Nina Rizwina said...

biskut kegemaran knina gak ni..hehhe..dok mentekedarah biskut ni dh berpaket2 dah..hehehhe..

watyz said...

aku pon suka brand hup seng..

Nana said...

ala wei
klw takat mkn beskut 10 kpg xgemok pon la