IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 18, 2011

Sapa hantu durian harus pegi ni...

Sape hantu makan durian meh dtg kat sini!!!
mmg tak rugi kooo

sabtu lepas aku gi jalan2 kt taman tasik shah alam
sekali jumpa banner ni kt depan SACC MALL tu

sumpah berbaloi2 wei
tp tak tau la kan, time aku dtg tu mmg baru sgt start nye
so aku suspek buah pn sure baru2

yg ni D24 aku rse
3 biji RM20
bleh campur2...buah dia bergini terbaik...
sape yg suke isi tebal2 lemak2 manis pahit2 sket mmg syahdu la makan


aku suke beli durian mkn kt situ gak

so kalo busuk tak elok bleh teros tukar



kitorg amik 3 biji pastu tak abis makan tapau bawak balik
ingat kot ahad tu nk buat bubur kacang hijau letak durian

sekali sedap plak durian yg baru kuar esbok..hahaa teros xjadi buat bubur ngaappp masuk mulut teros :p

minggu ni rse nk repeat lagi pegi beli durian la..bleh masak utk pot luck majlis tahlil kt taman umah ni

3 comments:

mama tisya said...

aku tkleh mkn durian tktau naper..tp dlu2 mmg fav..skarng ni mau aku loya...minggu ni mak aku kata nk mkn durian rmi2...aduhai sure pening aku

Nana said...

ni kalau amrul tau ni
mau dia tido situ tak balik2 hahaa
aku kureng skit

WATIE said...

jom sabtu ni kite g mkn durian..teringinla!