IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, July 19, 2011

Karangan hari ini: Iman & Basikal

hai tawan2....bday ari tu, umi ngan papa kasi Iman beskal
mula2 tu Iman nk kuda...tapi umi la beria nk beskal ni
Iman rse umi da lama teringin kotttt...
so dia plak yg lebey teruja kan ;p

tp nasib papa tak beli kuda, sbb time bday iman tu maklang ngan paklang kasi kuda comel
nanti Iman posing2 ngan kuda tu ye

Iman suke naik beskal ni sbb iman xyah kayuh
iman duduk jek mcm org gemok pastu nnt ade la org tukang tolak
macam ari ahad lepas, kakak jiran sebelah umah iman yg jadi tukang tolak

nama kakak ni kakak alia..dia rajin layan iman


tgk muka Iman ni

ade gaya mat rempit tak??? garang bukan muka iman???


Iman sebok main beskal, papa sebok basuh kete

ye la kete tu da slow mungkin sbb banyak habuk

hahahaha


Best la main2 kt umah camni

bleh keluarkan peluh walaupun iman tak kayuh beskal :p


umi buat ape??? dia tgk Iman naik beskal sambil makan biskut coklat

mana tak gemok umi oiiiiiii


10 comments:

mama tisya said...

ayat last tu cute ler...heheh..suka la iman dpt basikal adiah busday

Jiejah @ Iza said...

ahahahaha x leh tahan ngan umi iman ..oiii oiii sudah² ler tu kunyah sekut ceklat ,bg kat anak plak ekekeke

wardah said...

sweet la iman ni..chantek basikal..=)

mama_umar_maryam said...

nk gak belikan maryam beskal ni..hehehe,kakak yg layan iman pon xcited nk nek tuu

Dee said...

hahaha...budak2 sukakan beskal..iman enjoylah tu..

Nana said...

hehehehe
ni beskal adiah beday iman ek
ritu damia berebut ngan aryan nak naik

pnsusu said...

bestnya iman rempit ngan basikal

POSH76 said...

cantekla besikal dia comei sgt

qemaishak said...

weh kak, nampak seronok area umah baru akak ni, iman pun happy je jalan-jalan ngan basikal baru:)

AdanyaKauUntukku said...

bilo achik nak raso main2 kat depan romah cam dak iman...

mmmmmmmm...

shiooookkkk tuuuuuuu....