IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, January 5, 2010

Pusat Rawatan Kesuburan

ok ni aku nk bg info kt pembaca2 yg berminat nk buat IVF or IUI
ni aku btau pasal klinik yg aku buat bulan 10 ari tu ye


Tempat: IIUM Fertility Clinic, Kuantan
Tel: 019-9885793
Kos: korg prepare jek RM10K - 15K (ubat & procedure)
tapi kalo gov staff, bleh claim tau..so mmg untung la korg
procedure nk claim tu korg bleh tny kt org klinik ye..dorg akan bg borang gitu

Nama doc aku: Prof. Dr. Murad
beliau ni uncle aku..insya Allah terbaik dia buat

sama ada nk buat IUI or IVF tu, korg bincang la ngan doc ok..sbb dia akan check telur2 tu sume
mana tau ni jalan terbaik utk korg ade zuriat sendiri, sape tau kan..yang penting jgn putus asa..



*bile da dlm keadaan aku ngan syarul ni, keinginan nk sgt zuriat sdiri tu mengatasi segala..
biar la duit saving abis di korek takpeee..janji berhasil kan..

ni kali ke2 aku buat IVF..yg 1st dulu gagal..kalo kata nk putus asa mmg da lama putus asa sbb duit byk abis..tapi bile pk balik, ade hikmah sume ni..
ape2 pn jgn terlalu mengharap..sbb % dia tak tinggi mana..yang penting da berusaha pastu kite tawakal je la..
kalo da cuba byk kali tak berjaya jugak, ade la tu Allah da susun utk kite kt depan tu..

so jgn segan2 call no kt atas tu ye..tanya je la kalo ade ape2 soalan :)

9 comments:

atle ♥ waT¡e said...

wah..tahniah ye! ati baru je bukak n bace blog syana ni. Ape2 pun..Jaga kesihatan elok² tau..sgt comel bby tu.. :)

helena's said...

err belum bole cube..hehe

Gieyana said...

betui tue..aku sokong ngan kau..duit bkn segalanya..yg penting tue ko bahagia n dpt zuriat utk doakan pabila kita tiada kelak kan! take care!

TiNiE said...

syana...take care ek!!!
tahniah tahniah...syukurr amin...

Diarihatiku1976 said...

syana.. take care.. byk rest k... thn ni pun akak mcm nak buat dah IVF tu.. insyaalah.. doakan akak brjaya sama yekk..

CaMaRPuTiH said...

sokong syana...

apa pun keinginan utk ada zuriat sendiri, darah daging sendiri pasti akan megnatasi segala apa yg telah kita ada...

take care yer...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah selagi kita yakin dengan Kekuasaan ALLAH..selagi tue la kita akan rasa tenang dengan setiap apa yang bakal kita lakukan...

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

maslina ali said...

Sy pom first bt ivf berjaya...kat hsnz...yg kali ke 2 kat iium...failed...skrg bt ivf lg yg frozen embrio....sy pom mcm syana tkpe habis duit yg penting usaha utk zuriat sendiri...doakn sy yer utk kali ni...