IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, January 13, 2010

RED @ Kenny Rogers Roasters

meh pakat serbu KR ari ni..
tapi kena pakai benda yang kaler MERAH la..pastu akan dpt free food
wahhhh lumayan..lumayan...


aku sah2 la tak lalu nk mkn KR ni..
tapiiiii demi masa depan, aku pakai gak MERAH



bukan ape, kot kang ttibe rse nk mkn KR kan..so sape2 yg tak pakai MERAH ari ni, meh dtg Plaza Damas..bleh tumpang MERAH aku :p
kat sini pn ade KR tau :)




14 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah.. tak tahu pun ada promosi ni

SyaNa said...

pakai merah tak kak???
kot ade gelang merah pn bleh kot

iswatie "colours of life" said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa..juah sgt dr banting

Manjakusayang said...

ala...tak pakai warna merah lah... kalo pink boleh tak? huhuhu...

Syana...muka ko berseri2 lah sekarang nie... Ni pembawa budak ker... Semakin comel ku tengok...

Pssss.... Pujian ada makna tu...

SyaNa said...

watie~ huhu ape nk dikata ye..hehehe

kimmi~ kot ade seliper merah pn bleh..berseri ke?? comel ke??
hahhaaa tq..tq..
meh sini aku belanja KR, buy 1 free 1 ari ni jek..hehee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue la..semalam kita pun dapat email nie...tapi skrang nie selera makan adalah menurun..kang rugi jerk ...huhuhuhuh

Nana said...

menci tau heheh...aku pkai pink lak arini xpe blk kang la serbu heheh

saveme_zero said...

ishkk..klu dkt,aku serbu dah syana. aku pki pepel hari ni..menci tol

mama_umar said...

ishk,nk aje aku drive sorg2 g sane!!

mama tisya said...

wei...aku dh email gmbr merah td...ekkeke..dpt tk

mama tisya said...

tkde lg ke KR buat ek promo ni?

Nana said...

hehe tu la kan agak2 ada tak promo mcm ni lagi

Nana said...

tapikan aritu aku g dia kasi juga kt sape2 yg xpakai merah

Nana said...

aku ni balik keje beria2 la tukau bj merah
ehhehe
sekali dh smpai dia kasi juga
free kat sape2 yg xpakai merah