IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, January 6, 2010

Selamat Pengantin Baru

Selamat pengantin baru kepada Mya & incik Z

kenduri ni kt Taiping pada 2/1/2010
da alang2 dekat ngan umah aku pn terjah la ke sana


tercapai gak ko nk sanding atas kusi gitu ye..hahahaha




pelik nau aku pakai tudung gitu kan
bolatttt semacam jek




tahniah beb :)
semoga bahagia selamanye

8 comments:

fabulous.farah said...

sweet je nampak pakai pink lembut

mya said...

mekasih syana sbb sudi datang. dan menjadi pengurus khemah aku. muehehe..

dan happy birthday! sorry terlupa nak wish di hari kejadian. almaklum jer ler.. bz beno itu ini

TiNiE said...

wah kapel pink ponk...
suwiiitt!!!

tahniah mya!!!

ratu78 said...

tudung judul per dah mcm ni erk ??

selamat pengantin baru wat pasangan pengantin :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohh kita pun xleh pakai tudung syira nie..muka rasa pelik sangat..nampak kulop jerk muka...xsuker..xsuker...terus xrasa cantik..(wah perasan cantik la nie..heheheh)

payiet said...

pelik pelik pon janji malathop kan uolls. eh tahniah kerana berjaya menjalankan tugas selaku manager khemah, pasnih leh aku hired ko kan hehehehe

Nana said...

cantik baju pantin
xramai org pakai kale kuning skang

Nana said...

syana ko kawen dlu pkai kuning kan