IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, January 7, 2010

Selamat pergi, selamat pulang

syarul da selamat berangkat mlm tadi..destinasi mencari ilham ade lah di Bangkok nun
dia pegi menaiki bas dr Pudu ke sempadan sana..td call da selamat smp sempadan

mmg impian dia nk join back-packers. tapi tahun ni la pn tercapai..tak pe la kan..family aku pn dekat2 sini jek bleh jaga aku & baby
malam td tido umah mama, gi keje td adik aku Ejam anta..
dan esk ari Jumaat kak phira dtg harus la lg best sbb bleh main ngan thofeaaaaa

mmg malam td aku ta tido nyenyak..ye la kejap2 kang tingat kt syarul. brape kali aku terjaga..jgn ting tong kepala aku da ari ni

kepada suami tersayang: jaga diri baik2 ye..love u, miss u & really need u right now

16 comments:

JiEjAh_DeEn said...

lama ker syarul pergi ??

x per ..sabar byk² yer.
tp duduk ngan mak pun best,leh manja² lebey hehehe

Nana said...

jaga dri bebaik tau...hehe..tu la org xbiasa berjauhan ngan somi mestila xlena nk tido kan..tp aku lena mcm biasa je muahahahah!!

SyaNa said...

jiejah~ smp ahad or isnin kot
kejap jek..hahahaha
mmg pn best dok ngan mak ni :)
teringat kembali zaman bujang2

nana~ tu la kan..tak biasa tu yg haru jek..kire kalo mcm ko da kebal la..hehehe

Diarihatiku1976 said...

suruh syarul beli kain cotton byk2 tau.. ahahakss

iswatie "colours of life" said...

alololo sian yer....

MaMa ZuRa said...

la siannya..xpe jaga diri n baby baik2 ye..anyway, congrats syana!

helena's said...

kakak..baby sehat tak?kemsalam kat baby eh..ngan adik akak tu sekali..huhu

helena's said...

samsung untuk kakak!

SyaNa said...

kak ina~ takde makne nye kak nk kirim2..dia da pesan awal2 da..hahaa kejammm

watie~ sian kan kite :(

zura~ tq :)

helena~ adikku, baby sehat :D
adik yg mana?? bujang ade 2 anak dara ade 1..mokekekee

mya said...

rindu-rinduan sesekali best gak kan.. selamat merindu! :D

SyaNa said...

mya~ huwaaaa kalo time aku sehat takpe..bleh langkah aku pjg..ni kena terperuk kt umah..bosan
hahahaha

Manjakusayang said...

bangkok? bastnya... teringin nak gi sana! Dia pergi sorang jer ker?

ratu78 said...

tak leh bygkan bab2 berjauhan ngan hubby ni, tu aku tabik spring kat sapa2 yg PJJ tu....kena tinggal beberapa jam pun aku dah meronta2 ni kan plak kalau lama2 huhuhuh

SyaNa said...

kimmi~ dia gi berdua ngan kwn dia..huhu aku nak sgt gi hatyai

ratu~ kan?? aku ni pn bkn bleh lama2..kang mule la merapu jek..ni lg la bkn leh call selalu..mahal kan..tahan jek hati ni, dok ulang2 baca sms dia bg

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

la kena tinggal nyek..xpa2..asben pegi kejap jerk..awak jaga diri taw...jangan rindu2an sangat..nanti kesihatan terganggu lak...
take care ok..dear...

insya-allah nanti sebaya la anak kita.. amin.. :)

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

miss u..