IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, January 11, 2010

Selamat pulang da :)

selamat pagi isnin sume :)
syarul da selamat smp KL mlm tadi..kejap jek pn dia pegi kan..hahahaha aku jek melebeh mcm laki tinggalkan bertahun :p

hari sabtu lepas, aku call dia ngendeng2 mintak permision nk gi Jusco ngan kak phira..ye la boring tau dok terperuk kt umah..dia risau takut ape2 jd kt aku kan

nasib baik dia bg green lite..tp dgn syarat "syg tu jalan ingat sket..jalan tu nnt kaki pijak bumi..bukan nye jalan kaki terbalik kt langit.." (gitu la ayat dia..)
maksud nye: sile sedar diri :)

sampai2 terus cari makan..pastu sume blur2 nak makan ape..mula nk masuk Egg House..tp bile tgk menu kembang tekak aku..no more western2 ok

last2 makan tepanyaki..janji ade nasi putih pastu lauk kena yg kering2 takmo kuah2

thofea yg cedera kt bwh bibir..mula tu aku tgk mcm comot cekelat jek


mummy & thofea


Mai & syana..


thofea mula buat perangai..hahahaa tapi comelll jugak..


best gile dpt jalan2 soping..lama ooo tak rse gini :p
sempat la sambar baju 2 helai + sandal 1

bile tgk rak kasot + dlm kete aku, byk gile kasot yg tak pakai..tapi condition elok lg..
kot2 aku nk jual lelong RM10/pair ade yg nak ke? :p
aku pakai size 5 kekadang tu size 4
*kak phira, ke ko nak beli lelong dari aku?

7 comments:

Nana said...

hehe syarul dah slamat smpai KL, amrul plak mlm tadi dah slamat smpai kluang.

Manjakusayang said...

Alhamdullilah...dah selamat pulang yer... O..syana saiz 4 @ 5 yer...boleh kongsi kasut ler kita yer..hahahaha

Diarihatiku1976 said...

syukur selamat dah ekk..

atle ♥ waT¡e said...

sonok le cik abg dh pulang... :p

payiet said...

lama tak jengoi sini hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alhamdullilah..dah selamat sampai dah.. :)

wah bestnya dapat soping..tapi kita xlarat la nak jalan2 lagi buat masa skrang nie..huhuhuhu

Nana said...

sofea bole ke duk lama2 dalam bb chair tu?kalau damia dah lama gedik2 nk turun