IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 22, 2010

Badan panas takpe..janji hati sejuk

selamat petang..
gile lama tak update..huhu bkn ape korg, kurang semangat mau taip2 ni

ni cerita smlm..aku paksa syarul beli durian sbb terliur tgk JALAN-JALAN CARI MAKAN
si Serina tu beria makan durian..huhu

org ckp tak elok la mkn durian, nnt badan panas wat so ever kan
tp aku nak jugakkkkk
maka nye ni la hasil rembatan syarul smlm


makan ramai2 kt umah mama..walaupun manis tapi sedap sbb nipis lemak berkrim :)




ni tekak ni rse tak puas makan even aku mkn byk semlm..hahhaaa
tapi lepas mkn durian ni kena minum air banyak2 tau
baru la badan tu tak panas
so far mlm td aku tido tak la panas beria..panas lite2 jek :p

rse nak makan durian KG BARU la :)
jom abang!!!

13 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana untung skrg durian ni ada jer manjang .. mmg rezeki ko nieh .. he..he ;-)

mama tisya said...

smlm ujn lebat tu yg ko tk rs panas bila mkn durian byk2:-p

saveme_zero said...

ko leh lawan mkn dgn alya ni..hahaha. dia pun hantu doyan.

Nana said...

hehe seb baik syarul ada bole carikan apa ko nk makan aku dulu dah training mulut xmo ngidam bukan2 heheh pasal klw ngidam menda sng2 dpt aku cari sendiri je

CikPuanMiera said...

alahai.. sedapnye durian.. xlepas lg neh nak makan.. huhuhuhu

fabulous.farah said...

aku pon kalo makan durian tak pernah puas..asyik nak jer kalau nampak..biarlah makan banyak mana pon...hhuhu

first time td terkejut tgk durian banyak giler..ingat makan dua orang..lepas tu br baca kat bawah.hahaha

helena's said...

kakak dah janji nak bawak makan durian kg baru kan??

mama_umar said...

tingat gak mase preknen maryam aritupon aku mmg gile2 nk mkn doyan,sanggup benti tertenggek tepi jalan mkn 2-3 bijik..heheh

~ana~ said...

best nya mkn durian..

syana, sabtu br ni kita nmpak awak tgh mkn kat intai2...nak tegur tp kita segan..lgpun tgk family members syana ramai sgt....:)

Afne said...

sila amik award ;)

ayien78 said...

syana...
ko sajer nk bagi air liur aku meleh smpi ke dagu...aku mmg antu durian...masa preggy kembar tk kira.... aku nk gak mkn durian... malas nk pantang2 sgt...Alhamdullilah takde plak jadi apa2... janji minum air byk2 kan????

balik ni nk g belilaaaa

Beautiful Disaster said...

meleleh air liur i tengok durian niiiii.

mama tisya said...

ati2 kalo yg suka mkn byk durian