IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 1, 2010

Update ala2

selamat petang!!
adoi hari ni tak update langsung blog :(
hari yg bizi..aku pn tak tau ape yg bz..kuikui

ngan FB aku tak jengah..blog kawan2 mana yg sempat aku komen, aku komen
yg tak sempat tu aku just baca2 jek

td stuck dlm jem mau dekat 1jam..nasib la bawak bekal sandwich..kalo tak mau aku muntah kelaparan..
masuk2 opis baru teringat ade payment yg tak settle..laju2 settlekan..ye la bulan lepas kan ade 28 hari jek..so aku da salah timing *alasan*

panas btol kan la ni..smp air paip pn mcm air panas br masak..
td masuk toilet Ya Allah panas nye air..matik la sume kuman2 kan..
nk amik wudhuk tu rse takot2 jek nk sapu kt muke..rse pedih tu panas nye
tp takpe..panas dunia kan :)

lagi ape ek nk btau..
oh tak sabar nk scan minggu ni..hari ape tak sure lagi sbb tgk jadual test syarul
pakcik tu bz ngan test minggu ni..

ok la..tu jek
sekian :)

5 comments:

Manjakusayang said...

betul tu syana... Tp, kat kl kira ok lagi tau! Ada ler hujan2 gak! Kat rumah MIL kita kat Ipoh... memang tak hujan langsung! Lagi panas membahang!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dua tiga kali aku jenguk rumah blog mu nie tak update .. he..he.. busy yer .. tu ler .. kita pun jenuh siapkan stat bulanan .. memandangkan ada 28 hari jer bulan feb ;-)

** atie + farid + aisyah ** said...

selamat ber"scan" laling...

betulke ko tingin nak mkn nasi impit + kuah kcg aku? ala, sian nye...

sall said...

“MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

lalalalal