IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 2, 2010

Mari marhaban

selamat pagi!!
hari ni kepala aku weng2 sket la..rse mata pedih sgt..huhu :(

korg maulidur rasul ari tu pegi mana??
ade join perarakan ke???
aku join marhaban ko :)
tp sekadar jd pemerhati jek..memeriahkan majlis kt umah mak ngah aku

da katanye majlis utk kaum wanita..so aku terjah sorg je la..
majlis start kul 10.30pagi..huwaaaa kena bgn awal mcm nk pegi keje..hukhuk

amik mama sat kt umah dia, teros zas ke taman melati sana
ni la group marhaban makngah aku..


dorg sebok marhaban kt depan, kitorg kt dapur sebok makan..
lapor ko..nasib byk makanan kt dapor :)


pemerhati bebas pada hari itu..
kenyang sbb kejap2 makan, kejap2 makan





ni menantu makngah (kak ajai)
rajin woo minah ni buat "kek" pulut kuning
siap deco2 ngan cekelat lg :)


sinar suri tu nama group marhaban :)

kot sape2 nk panggil group ni bleh la di runding kan..hahhaa pomot plak aku kan
best woo dorg marhaban siap ade kompang2 bagai..mmg meriah la
*opsss lupe aku nk snap gambar cucu makngah aku baru lahir..
menantu makngah pn buat IUI kt tempat aku tu..so da selamat bersalin time aku nk buat IVF ari tu..sehat baby tu..mak nye kata takde kuning pn time lahir..


weken lepas mmg tak de ke mana aku..
jumaat lepas balik kenduri lepak umah mama smp ke mlm pastu gi uptown danau kota
sabtu dok umah dr celik mata smp mata pejam..
ahad da kemas2 umah pagi tu, lepas zohor baru hegeh2 pk nk ke mana..last2 pegi tgk wayang cerita FROM PARIS WITH LOVE.pastu pegi GIANT beli pencuci muka *abis boring da tu*
da la DVD player aku rosak..ntah bile nk beli baru..kena gak ade DVD player tu, sbb la ni aku jarang da kuar jalan2..kalo dulu pantang weken ade jek plan nk berjalan..
*abanggggggg nnt beli DVD ye*

6 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

meriahnya team marhaban siap ada kompang sumer .. syana mmg busan if DVD rosak .. rasa nak layan tv busan dok ulang citer sama jer .. haruss beli DVD baru tu cecepat;-)

SyaNa said...

diana~ mmg wajib beli DVD tu..kekeke aku da tak tertanggung boring ni

rasp said...

nampak meriah majlis tu sis...
syiok plak pulut kuning ada deco dgn coklat *ihiks*

SyaNa said...

rasp~ mmg meriah sis..tu la..punye nk lawa kan smp coklat jd mangsa..hehee

syarul/ acoi said...

ada sesapa yang nk jual kilang DVD nnt bagi tau..hehe..

SyaNa said...

hamboi kaya ooo laki chek nk beli kilang teros :p